Tegnap ez Isten műve volt?
Figyelt kérdés
tegnap dél után öszevesztem apámal aszt mondtam neki dögöjjön meg. kimentem a kertbe dolgozni, jöt a vihar de még be akartam fejezni az ásást és úgy hirtelen töllem ött métere bele csapott egy vilam egy fába. rohantam be és bocsánatot kértem tőle, szerintetek Isten akart megleckéztetni engemet vagy mi volt??2010. júl. 19. 13:40
11/17 anonim válasza:
ha tőled 5 méterre csapott volna le a villám akkor te sem úsztad volna meg sértetlenül. kamuzz ügyesebben
12/17 anonim válasza:
ma 14:18 mondjuk ezzel vitatkoznék, mert már mellém is csapott villám. nem mondom, hogy nem baccott odébb 10 méterrel minket, de nem lett bajunk. csak a pötsünk remegett, de az nagyon!
13/17 anonim válasza:
hát ha neked az nem baj h 10 méterrel odébb lök...akkor ok:)
14/17 anonim válasza:
Isten szarik az egész emberiségre. Szóval nem az ő műve volt
15/17 anonim válasza:
14:29 akk ménem lesz zsido ? csak a bőt kell leszedetni és még meg is gazdagszol Simon Perez tol mondjuk meg kapod GazPromot azt gazdag is vagy
16/17 anonim válasza:
Második válaszoló, meg vagy dicsérve.:)
17/17 anonim válasza:
Nekem is van amikor azt mondom vkinek, hogy kuss, és azután meg véletlenül megütöm a kezem az ajtóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!