Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha egy kopogó szellemne...

Mi van ha egy kopogó szellemnek kinyitom az ajtót amikor kopog?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

1-2 válaszon szakadtam :D

Amúgy nem értem, egy két válaszoló miből gondolja rögtön hogy ott áll a szellem az ajtóm előtt és kopog, elméleti szinten tettem fel a kérdést szkeptikusként, nempedig mint egy halálra rémült gyerek akinél éppen kopogtak az ajtón...

2010. júl. 24. 13:05
 32/38 N.Balu ***** válasza:
56%
E szerint, a komolytalan válaszok voltak a komolyak, hiszen maga a kérdés is komolytalan volt.
2010. júl. 24. 13:24
 33/38 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésed felettébb elgondolkoztató. Vegyük sorra: kopognak az ajtódon, kinézel a leskelődőn, nem látsz senkit. Ki lehet az? Egy törpe? A szomszéd szemtelen kisfia, aki már elfutott? Netán szellem? Első lépésben javaslom a hangos "ki az?" kérdés feltevését. Amennyiben kapunk választ, már jó! (Tudniillik ha nem kapunk, miért is nyitnánk ajtót?) Fontos körülmény: milyen hangon jött a válasz? Síri? Rekedtes? Ismerős hang? Mit válaszol? - Én szellem vagyok. - Én Kovács apuka vagyok. - Én tűzoltó főtörzsőrmester vagyok. Stb. Megannyi információ, amit megrághatunk és dönthetünk. Javaslom, hogy mindenképpen beszélgessünk el a hanggal, ajtónyitás nélkül! Mit akar, honnan jött, ki küldte, mit hozott, mit akar elvinni, miért éppen itt, mennyi ideig szándékozik maradni, ki engedte be a házba, miért nem ahhoz ment, aki beengedte, stb. Az esetek többségében az igazi szellemek elunják és elmennek. A rablók még csevegnek egy kicsit, majd betörik az ajtót és a dolog megoldódik.

Namármost ha kikukucskálva azt látjuk, hogy egy igazi szellem kopogtat, úgy a pálinkaivást aznapra függesszük fel, vagy kopogjunk vissza.

2010. júl. 24. 16:23
 34/38 anonim válasza:
22%
hogy tudtok ijen kérdést feltenni?Kopogó Szelem.....Elmebetegek vagytok vagy mi....akkor ti nem hisztek Jézus Krisztusban ha ti ilyesmiket beszeltek:P Nincs kopogó szellem evel csak másokat ijesztgettek....Szóval ne HIGGY Ilyesmiknek!!!!!!!!!!!!!!!1
2010. júl. 24. 19:52
 35/38 anonim válasza:
50%
Konkrétan nekem egy dörömbölö szellemmel volt dolgom. Olyat álmodtam,ami inkább lelki utazás volt és meg akartak válaszolni 1 konkrét kérdést,erre az a lény hajnali4 kor bepotergeistelt az ajtó üvdeg részén. Nagyon nagyon gyorsan kopogott és 100% h nem ember volt hanem szellem. P.
2010. júl. 25. 08:07
 36/38 anonim ***** válasza:
nyiss ajtót, hátha bejön! xd
2010. júl. 26. 13:06
 37/38 anonim ***** válasza:

Most komolyan gondoltátok ezt:D

kopogó szellem az egy szellem fajta , az kopog a falon,ajton padlás...stb le-fel kapcsol bármit, csapot megnyitja. ÉS negativak és valoszinü hogy bántani akar ha van közeledben olyan és éjszaka. nem kell kinyitni az ajtot mert akkor megy be amikor akar. Fehér gyertya+füstölö segithet

2010. nov. 25. 17:29
 38/38 anonim válasza:
hasonlo helyzetben vagyunk a párommal,németben lakunk kb 4 honapja lakunk az uj lakásunkban ,de nekünk is vannak furcsa zajok éjszaka és a laptopom is csak úgy bekapcsolt,jah és a TV-is.. és most éjszaka 3 körül kopog valaki az ajton tegnap és tegnap előtt is.. szoval nem udom mi lehet ez.. szentelt vizet hozok othonrol az tuti :/
2013. jan. 9. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!