Mi van ha egy kopogó szellemnek kinyitom az ajtót amikor kopog?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:08
21/38 anonim válasza:
Honnan tod hogy szellem, lehet a postás az. Vagy az csenget? xD
22/38 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyesmikben,de én is hangokat hallok,tárgy még nem röpködött előttem,de a tv a hifi és az mp3 már bekapcsolódott magától.:D De szerintem csak energiatúltengés lehetett(v mi) a hangok meg pár kisebb hang "egyé válása" ami suttogásfélének hangzik...:D Én nem tudom.:D XD
23/38 anonim válasza:
Eleg illedelmes szellem lehet, ha kopog az ajtodon es nem jon be, ha nem engeded be..:D Siman at tudna lebegni az ajton, nem?
Amugy szerintem nyisd ki az ajtot nyugodtan, en mindig kinyitom, ha kopognak, eddig meg egyik se volt szellem:D Bar a bajszos szomszed kicsit gyanus nekem...
24/38 anonim válasza:
Ki nem nyisd neki az ajtót,mert ész nélkül berohan és eltapos.
25/38 anonim válasza:
Szólnék neki, hogy "gyere körbe"!
26/38 anonim válasza:
utolso:DD
"f.aszer ugraltatsz mikor be tudnal jonni kopogas nelkul is b.azdmeg" :D
27/38 anonim válasza:
:D:D (utolsó)
Vagy esetleg: "az utolsó csukja be maga után az ajtót, mert huzat van!"
28/38 anonim válasza:
Nyisd csak ki mert biztos hogy nem szellem, hanem valamelyik haverod vagy imerősöd. De ha attol tartasz, hogy szellem akkor meg kéne keresned egy orvost mert sújos gondokkal küzdesz pszichésen...
29/38 anonim válasza:
Általában azoknál jelennek meg természetfeletti dolgok akik hisznek bennük mert odavonzzák őket magukhoz és kapcsolatba akarnak lépni veled. Van jó és rossz is. Van szellem ami ott lehet minden nap a házadban és hallod őt sőt látod is néha. Vannak démonok amikkel jobb vigyázni mert nemtudhatod mit fog tenni. Lehet megszáll, de lehet rosszabb is. Ha te lélekben felkészülsz rá, hogy történhet ilyen és történik is valami szokatlan akkor a legfontosabb, hogy ne pánikolj ne érezzék hogy félsz. Próbálj beszélni hogy menjen el. Ha nem pánikolsz akkor kialakul egy védő aurád és nemtudnak bántani. Bár lehet hogy érezni fogsz valamit de eltudod őket küldeni. Lehet hülyének nézni, de ez igaz.
30/38 anonim válasza:
Lehet, hogy ott áll a szomszédnéni egy tál bauxitfőzelékkel és ha nem nyitod ki időben akkor kihűl. Szóval én inkább kinyitnám a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!