Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha egy kopogó szellemne...

Mi van ha egy kopogó szellemnek kinyitom az ajtót amikor kopog?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%

Én olyat is halottam(most nem veszekedni akarok csak elmondom) hogy a "kopogó szellemek" vagyis a "Poltergeist", igaziból, a kora középkorban megfigyelték, és a tudósok (igen, erről még a tudósok is hajlandók tudomást venni) azon vitatkoznak, vajon mi is okozhatja. Jellemzőek a röpködő tárgyak, rossz szagok, hangos zajok, dübörgés, csapkodás hangjai, megmagyarázhatatlan elektromos jelenségek… és még hozzá esetleg megjelenő szellemek.A kopogó szellem lehet (de csak lehet) nem tudatos pszichokinézis :/(azaz gondolattal tárgyak mozgatása. Vannak olyanok is, melyek kísértetekhez kapcsolódnak. Ezekre aztán végképp nincs tudományos magyarázat.

A kopogó szellemek lehetnek veszélyesek, fizikai és szellemi értelemben is, és rendszerint nem helyhez kötődnek, hanem személyhez.Szóval ez az ajtós dolog elég fura!:D....Amugy amit elöbb írtam azt több oldalon olvastam már. Még nem találkoztam "kopogó szellemmel", de nem is nagyon akarok!:D

2010. júl. 18. 12:10
 12/38 anonim ***** válasza:
65%

11:58-nak

Azért írtam hogy mondja el a miatyánkot, mert nem biztos hogy kopogó szellem.A negatív entitások nem bírják az ilyesmit.A kopogó szellem pedig csak egy paranormális jelenség, ha egyáltalán létezik:)

2010. júl. 18. 12:11
 13/38 anonim ***** válasza:
előző vagyok és bocsánat, a rossz fogalmazásért, csak siettem és nem néztem át :/
2010. júl. 18. 12:11
 14/38 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ha beengeded akkor csak még rosszabb lesz, gondolj csak bele mi minden szörnyűséget eltud veled követni. Egy perc nyugtod sem lesz tőle! A párod pedig nem fog hinni neked. Hiába mondod, hogy egy szörnyeteg van a házban nem fogja elhinni. Természetesen mindig akkor fog megjelenni, ha egyedül vagy. Mindenki őrültnek fog hinni de ő csak nem fog tágítani. Amikor teljesen összeroppantál idegileg egyszer csak azon veszed észre magad, hogy egyedül vagy! Szóval vigyázz mert az ANYÓS nem játék, még véletlenül se engedd be!
2010. júl. 18. 12:24
 15/38 anonim ***** válasza:
2010. júl. 18. 14:35
 16/38 anonim ***** válasza:
Bejön.
2010. júl. 18. 14:41
 17/38 anonim válasza:
58%
nállam nem fér be a szellem az ágy alá.. akkor mivan?:D
2010. júl. 18. 16:06
 18/38 anonim ***** válasza:
Nem fog kopogni,mivel egyszerűen keresztüllebeghet a falon is.
2010. júl. 18. 16:12
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
A szellemek nem úgy jönnek be,mint az emberek.És a kopogó szellem nem azt jelenti,hogy kopog az ablakon/ajtón és beengeded vagy nem engeded be.Legtöbbször annyi,hogy zajokat hallatnak,röpködnek a tárgyak,ki-be kapcsol a tv,rádió stb.Ilyenek.De az,hogy 'kinyitod az ajtót' vagy nem....nem attól függ,hogy ott lesz e nálad.-_-
2010. júl. 18. 17:51
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

utolsónak: hát ezaz.:/

Mindenkinek: Különben már ma 12:10kor bemásoltam, hogy mi az pontosan......Ez a kérdés szerintem hülyeség :S A szellem nem kopog az ajtódon, hogy engedd be

2010. júl. 18. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!