Tényleg van olyan hogy jelen?
hát vedd úgy hogy odaírtam hogy szerintem.:)
bocsánat, tényleg oda kellett volna, csak én úgy vagyok vele hogy amíg nincs bizonyított tény addig terrmészetes hogy én sem tudhatom mi a valóság.
az idő tehát - szerintem - oylan formában nem létezik ahogy mi megnevezzük. másodperc,perc, óra...ezeket mi találtuk ki, hogy könnyítsük az életünket. de ahogy a világűr, ugy az idő is végtelen, ezért nem lehet mérni. egy ember élete ha nagyban nézzük semmi- pedig nekünk hosszú idő. ezért számomra egy olyan fogalommá vált amely annyira megfoghatlan és képlékeny, hogy nem hiszek a létezésében. az az idő ami létezhet, az emberi aggyal felfoghatatlan - akár a végtelen.
Félreérted a dolgot kedves kérdező. :)
Csak jelen van, egy nagy MOST, mindig. Te egy helyben állsz a folyóban, és a víz jön feléd, és hagy el, de egy ponton mindig érintkezel a vízzel. Ez van most is. A jelen örökké létezik, csak mindig más. A múlt és a jövő az, ami csak gondolataidban jelenhet meg, mert csak a jelen a biztos. Pontosan fordítva van a dolog, mint ahogyan elképzelted elsőre. :)
Egyébként ennek a dolognak iszonyat mély háttere van, talán elsőre el sem hinnék sokan. Filozófiai. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!