Kedves tudatos álmodók! Hogyan hívjátok elő direkt a tudatos álmodást sűrűn?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a tudatos álmodás, nem olyan régen találtam rá. Sokat próbálkoztam már vele, de nem ment. Feladtam és megfeledkeztem róla, de néhány héttel ez előtt véletlenül rikerült. Nagyon meg voltam lepődve, de nem ébredtem fel. Rövid ideig még tartott aztán elvesztettem az irányítást. Két nappal később újból sikerült, egy rémálomból felébresztenem magam. (nagyon sok helyen utána néztem, így tudtam, hogy hogyan kell) Azonban csak ennyiszer ment. Teljesen véletlenül. Ti hogyan csináljátok direkt és olyan sűrűn? (a praktikák nem váltak be) Mit csináltok egy-egy tudatos álom előtt annak érdekében, hogy tudatos legyen?? A válaszokaz előre is köszönöm! Bocsánat ha helyesírási/fogalmazási hibát találtok!2019. aug. 30. 11:52
11/14 anonim válasza:
Sokat csinálom, emlékeztetem magam, elhatározom magam, mély érzelmekkel, aztán beivódik hamar egy érzet, ami kielégül ha nappal eszembe jut, és gyakorlok is rá, meg nézek egy tudatállapotot, és átérzem azt, meg azt a részét, hogy ez egy ébrenlét(-e). Aztán már minden élmény meg cselekedett közben be-beugrik, és könnyű az elmegyakorlat, és örülsz, hogy megy, élteted, akkor már csak várni kell, de igazából innen nehéz nem tudatos álmodni.
12/14 anonim válasza:
7#, amit leírtam, nekem állandósult 2 hét gyakorlás után.
13/14 anonim válasza:
Hát én ezeket soha se gyakoroltam, mégis bármikor elő tudom idézni.
De ahogy már leírtam, meglepően furcsa, ijesztő dolgok történnek amikor eléred a 100%-ot. Amikor már teljesen úgy érzékelsz, gondolkodsz mintha ébren lennél.
14/14 A kérdező kommentje:
Hm.. Köszönöm szépen a válaszokat!!! (Legalábbis a számomra hasznos válaszokat)
2019. szept. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!