Kedves tudatos álmodók! Hogyan hívjátok elő direkt a tudatos álmodást sűrűn?
Mi meg nem vesszük figyelembe az ilyen bugyuta kérdéseket.
De saját magadnak ellent mondassz, vedd már észre!!!
Ha véletlenül egyszer sikerült , akkor az mem tudatos.
Csak szólok, hogy jól érzitek.
Az a szint, amire ti vagytok kíváncsiak, kb évek.
Ezt el is mondják az Eredet című filmben.
Szal ha valaki azt várja, hogy pár hét bohóckodás után majd frankó lesz, az el van tévedve(és nem, nem érdekel senkit, hogy mit ír a könyvében xy, mert persze, hogy azt írja, hogy pár nap, mert nem meri leírni az igazságot, mert a kutya nem venné meg a könyvét).
Persze sokan állítják, hogy nekik ment pár nap alatt, de ezek azok az emberek, akik konteókat terjesztenek, démonokat tartanak otthon, de most pont nem tudja megmutatni stb.
Egyébként az is igaz, hogy tudatos álom meg tudatos álom között is van különbség.
Amit te írtál, szerintem se az, ajándéknak hívják, mert azt álmodod, hogy tudatosan álmodsz, de egyébként meg nem.
Sima vágyálom.
Én úgy kezdtem hogy elkezdtem alkalmazni ezt a módszert:
Ezáltal tudatosabb lettem az életben. Majd az álmaim is egyre tisztábbak voltak. Ami azt jelentette hogy jobban odafigyeltem a jelenre,álomban is. Innen jött az hogy emlékezni tudtam az álmaimra. Leírtam minden egyes reggel az álomnaplóba. Ez volt a kezdet. Majd amikor csináltam azt a technikát. Közben elkezdtem a valóságtesztet. Naponta megkérdeztem hogy ez most egy álom? Majd megnéztem a kezemet,újjaimat, környezetemet. Ezt egy ideig csináltam majd végül sikerült. Most már gyakorlás nélkül megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!