Önök tudnak nyugtató számítógépes játékokat, ami ezotériával, meditációval vagy buddhizmussal kapcsolatos?
Néha jól jönne egy kis stressz levezető vagy megnyugtató játék!
ha tudnak kérem írjanak játék címeket!
Én logikai játékokat javasolnék, ha keletiesebb dolgok érdekelnek, akkor pl mmahjong-ot. Van egy hasonló játék, aminek a lényege hogy zen homok kertet kell létrehoznod bizonyos számú lépésből, de sajnos nem tudom a nevét.
Ha egy kis vidámság kell, akkor Plants Vs Zombies, tündéri kis ügyességi-logikai játék, és bár bölcsebb nem leszel tőle, de díjat nyert.
Amire nagyon hamar rá lehet szokni, az a Zuma, dél amerikai golyós logikai játék,
és nagyon! ajánlani tudom még a szintén díjat nyert World of Goo -t, ez sem ezoteikus, de könnyű szórakoztató logikai játék, a fizikai törvényszerűségekre kell benne odafigyelned.
A World of Goo-t én is nagyon ajánlom beszerzésre, mert bár tényleg nem ezoterikus, de nagyon szórakoztató, és nyugtató is. És szerintem a lelket is nyugtatja. :)
Már a zenéi is zseniálisak:
Egyetlen játék sincsen ami lenyugatatja az embert...
Ad 1) egy monitort kell nézni, ami világit, vibrál, és ezáltal (bocsánat, hogy vulgáris leszek) buzerálja az ember agyát, amit az agy nehezebben dolgoz fel, ezért is lehetsz feszültebb
2) ezen a vonalon elindulva, ráadásul ülsz is, így ez a feszültség nőni fog benned, és nem tudod lemozogni...
3) (a kegyelemdöfés): Néha kikapsz, és ez olyan, mint snapszerban 65-el kikapni... Dühítő... De akkor már benne vagy a mókuskerékben... Szóval be se kapcsold a gépet... Mennj ki délután a szabadba és inkább meditálj... 4után már kellemes az idő, de később meg szép a naplemente...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!