Létezik valmi nyugtató hatású, méregtelenítő meditacios hanganyag ami segitenne a gyulladásban levo borom csillapítasat (patanásos)?
Figyelt kérdés
van amikor lemulnak,van amikor elojonnek a pattanasok...es most elmulasztani kene(persze hasznalok mindenfele kence-ficet is)2011. febr. 4. 01:09
1/5 anonim válasza:
Minden meditációs hanganyag nyugtató hatású. De szerintem ezzel + agykontrollal a méregtelenítés "kicsit lassú" eredményt hoz.
Gyógynövény szaküzletben kapható különböző méregtelenítő tea, + táplálkozási szokások megváltoztatása (amennyiben ezek a pattanások nem az életkor velejárói = kamaszokor).
Esetleg ugyanott tudnak adni olyan kence-ficét, amitől a pattanások is gyorsabban elmúlnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Mar "kevesebb" szok kijonnni rajtam,mint 15évesen (21/f)
Amit hasznalok az is ilyen gyogynovenyes uzletbol van.
2011. febr. 4. 09:45
3/5 tetris válasza:
Kevesebb szok kijönni? Lemulnak?
ó, hát akkó semi baj
5/5 A kérdező kommentje:
igen voltam vele már.
2011. febr. 5. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!