Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kihez forduljak, ha megszeretn...

Kihez forduljak, ha megszeretném osztani a világgal az univerzum kinyilatkoztatását?

Figyelt kérdés

Álomban kapcsolatba lépett velem a Mindenség és rengeteg mindent megosztott velem, és mindenre kristály tisztán emlékszem, így tudom, hogy nem csak egy álom volt.

Szeretném megosztani a világgal a halottakat, látottakat, érzetteket, hogy mindenki megértse az utat.

Hol találok olyan embereket akik segítenének a közlésben, reggeltől írok, de nagyon lassan haladok, így több évbe telne a végére érni, de még ez év év vége előtt meg kell ismernie az embereknek az igazságot. Különben késő lesz.

Előre is köszönjük a segítséget.

2019. aug. 26. 12:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
12%

"Az általad írtak azt bizonyítják, hogy, ha Pál apostol a korában élnél volna akkor bolondnak tartanád."

No most, Pál apostol olyan teológiai gondolatokat hagyott ránk, aminek te valószínűleg a közelébe sem szagolsz. Ez az egyik. A másik meg, hogy Pál apostolt bebörtönözték, majd kivégezték a hitéért, amit nem tagadott meg.

A kérdésre válaszolva: A Hatoscsatornát és a Hihetetlen Magazint ajánlom. :))

2019. aug. 26. 14:16
 22/40 anonim ***** válasza:
38%

A kórházak és egyéb pszichiátriai intézmények tele vannak a veled hasonló világmegváltókkal. Menj be közéjük, jól el tudtok majd beszélgetni.

Ha pedig ilyen kinyilatkoztatásokat kaptál, miért itt kell a terjesztésüket megkérdezni a Gyakorin? Arra nem jött utasítás, hol kellene hirdetned az "igét"? Nem felemás dolog ez?

Elsőként javaslom, hogy szaggasd meg a ruháidat, és kenj hamut az arcodra...

2019. aug. 26. 14:19
 23/40 anonim ***** válasza:
32%

"Ha pedig ilyen kinyilatkoztatásokat kaptál, miért itt kell a terjesztésüket megkérdezni a Gyakorin? Arra nem jött utasítás, hol kellene hirdetned az "igét"? Nem felemás dolog ez?"

Így van! Plusz, ha kapsz kinyilatkoztatást, akkor a terjesztésében is segít az a szellemi illető, nem? Ahogy Pálnak is segített Isten.

2019. aug. 26. 14:22
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát... itt az ezotérián közzéteheted.

Legjobb lenne ezt a kérdésedet áttenni oda, és akkor jelezheted azt is, hol van a blogod.

2019. aug. 26. 15:15
 25/40 anonim ***** válasza:
39%
Ja, és ha már írásra adod a fejed, akkor legalább tanuld meg, mit jelent a "megszeretni" szó!
2019. aug. 26. 15:45
 26/40 A kérdező kommentje:

"gy van! Plusz, ha kapsz kinyilatkoztatást, akkor a terjesztésében is segít az a szellemi illető, nem? Ahogy Pálnak is segített Isten."

Konkrétan egymás egóját simogatjátok, csak azt nem értitek, hogy ennek vajnyi köze van a kérdéshez. Ha nem tudtok valamire válaszolni akkor egyszerűen engedjétek el. Kétlem, hogy a Bibliában kötekedésre szólítanának fel. Kinek szeretnétek bizonyítani? Miért nem azzal törődtök, hogy az egyházi belterjesség végre megszűnjön nálatok világi emberek megtérítésével és ne csak családi napköziként működjetek? Mert ahogy látom a legtöbb gyülekezet Magyarországon konkrétan erre van berendezkedve, a gyülekezeteken belül egymásnak adják át a stafétát a generációk, de új tagokat nem igazán sikerül beinvitálni. Kötekedés helyet tegyétek a dolgotokat amit a Biblia ír:

„Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön. Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” Mt 28,18–20

Sok sikert hozzá.

2019. aug. 26. 17:57
 27/40 A kérdező kommentje:

"Amúgy az abszolút igazságok hogyan is járnak le x idő múlva?:) Ez kissé paradox."

Az abszolút igazságok annyira igazságok, hogy mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, lásd a 1001+ keresztény egyházat világszerte, melynek mindegyike meg van győződve arról, hogy övé az igazság. Az már csak hab a tortán, ha egy egyházon belül is felütni a fejét több igazságértelmezés is. Persze tudom erre is meglesz a megfelelő válasz hiszen 2000 év alatt rutinból mindenre van kifogás.

2019. aug. 26. 18:03
 28/40 A kérdező kommentje:

"Hát... itt az ezotérián közzéteheted.

Legjobb lenne ezt a kérdésedet áttenni oda, és akkor jelezheted azt is, hol van a blogod."

Köszönöm a segítséget, eddig nem tudtam, hogy van külön ilyen kategória, a kultúra csoportban fordultam meg párszor, ezért adta magát, hogy oda írom ki. Köszi még egyszer.

2019. aug. 26. 18:05
 29/40 A kérdező kommentje:

"No most, Pál apostol olyan teológiai gondolatokat hagyott ránk, aminek te valószínűleg a közelébe sem szagolsz. Ez az egyik. A másik meg, hogy Pál apostolt bebörtönözték, majd kivégezték a hitéért, amit nem tagadott meg."

Sok más vallás is van és volt a kereszténység előtt is ahol az emberek meghaltak vallási üldözés miatt.

2019. aug. 26. 18:07
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok,majd ne felejtsd el ide kirakni a bloglinket...
2019. aug. 26. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!