Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kihez forduljak, ha megszeretn...

Kihez forduljak, ha megszeretném osztani a világgal az univerzum kinyilatkoztatását?

Figyelt kérdés

Álomban kapcsolatba lépett velem a Mindenség és rengeteg mindent megosztott velem, és mindenre kristály tisztán emlékszem, így tudom, hogy nem csak egy álom volt.

Szeretném megosztani a világgal a halottakat, látottakat, érzetteket, hogy mindenki megértse az utat.

Hol találok olyan embereket akik segítenének a közlésben, reggeltől írok, de nagyon lassan haladok, így több évbe telne a végére érni, de még ez év év vége előtt meg kell ismernie az embereknek az igazságot. Különben késő lesz.

Előre is köszönjük a segítséget.

2019. aug. 26. 12:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
78%
A halottakat ne oszd meg senkivel, mert még a végén börtönben vagy az IMEI-ben kötsz ki.
2019. aug. 26. 12:19
 2/40 A kérdező kommentje:
Nincs akadály mi megállíthat, meg kell ismernetek az igazságot, látnotok kell a valóságot.
2019. aug. 26. 12:22
 3/40 anonim ***** válasza:
65%
Egy orvos biztos segitene neked...
2019. aug. 26. 12:22
 4/40 A kérdező kommentje:
Konkrét kérdést tettünk fel, arra szeretnék választ kapni. Vallás kategórián belül vagyunk, így kérem a matreálok ne válaszoljanak.
2019. aug. 26. 12:25
 5/40 anonim ***** válasza:
75%
Írd le egy könyvbe, az a legbiztosabb. Majd aki lesz olyan ütődött, az elolvassa.
2019. aug. 26. 12:47
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Indíts blogot. Folyamatosan teheted közzé a mondókádat, ahogy haladsz.
2019. aug. 26. 12:48
 7/40 anonim ***** válasza:
3%

"Konkrét kérdést tettünk fel, arra szeretnék választ kapni. Vallás kategórián belül vagyunk, így kérem a matreálok ne válaszoljanak."

Én Krisztus hívő vagyok, de én is azt tanácsolom, hogy tartsd inkább magadban.

Pál apostollal egyetértésben:

"De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok."

2019. aug. 26. 12:48
 8/40 anonim válasza:
99%

"Szeretném megosztani a világgal a halottakat, "

😀😀😀😀😀😀😀😀😀

A halottakat ne 😀😀😀😀😀

2019. aug. 26. 12:55
 9/40 A kérdező kommentje:

Az általad írtak azt bizonyítják, hogy, ha Pál apostol a korában élnél volna akkor bolondnak tartanád.

Egyébként a vallásod egy merő ellentmondás, a kijelentések amiket kaptam nem több ezer évvel ezelőtti korok maradványa, hanem a jelen, hogy a pusztulást elkerüljük.

2019. aug. 26. 12:55
 10/40 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibáért.
2019. aug. 26. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!