Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kihez forduljak, ha megszeretn...

Kihez forduljak, ha megszeretném osztani a világgal az univerzum kinyilatkoztatását?

Figyelt kérdés

Álomban kapcsolatba lépett velem a Mindenség és rengeteg mindent megosztott velem, és mindenre kristály tisztán emlékszem, így tudom, hogy nem csak egy álom volt.

Szeretném megosztani a világgal a halottakat, látottakat, érzetteket, hogy mindenki megértse az utat.

Hol találok olyan embereket akik segítenének a közlésben, reggeltől írok, de nagyon lassan haladok, így több évbe telne a végére érni, de még ez év év vége előtt meg kell ismernie az embereknek az igazságot. Különben késő lesz.

Előre is köszönjük a segítséget.

2019. aug. 26. 12:18
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

"Indíts blogot. Folyamatosan teheted közzé a mondókádat, ahogy haladsz."

Köszönöm, erre nem gondoltam, valószínűleg így lesz és a későbbiekben megpróbálom a kiadást.

Szerencsére van több évre elegendő vésztartalékom, így teljes egészében az írásnak tudom szentelni az időm.

2019. aug. 26. 13:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Én fogékony vagyok az igazságra, oszd meg velem.
2019. aug. 26. 13:13
 13/40 A kérdező kommentje:

Pont most számolom, hogy nagyjából hány oldal lesz. Kb. 3 ezer A4-es oldalra fog kiférni, átlag 3000 leütés/oldal számítással. Ma reggel 6-tól eddig 34 oldallal készültem el, napi kb. 60 oldallal tudok haladni, tehát olyan 50 nap alatt befejezhetem. Sokkal többnek látszott elsőre.

A blog-ot jövő hétfőig fogom beüzemelni, bejegyzések mellett pdf formátumban is közzé fogom tenni, ahol a megfelelő tördelés és szerkezet is adott lesz a könnyebb olvasáshoz, hogy akár mobilon is olvasható legyen. Tehát jövő héttől olvashatod, majd linkelem a blog linkjét.

2019. aug. 26. 13:24
 14/40 anonim ***** válasza:
80%
Írd le, majd pár ezer év múlva talán elolvassák, és talán ebből is lesz egy vallás.
2019. aug. 26. 13:27
 15/40 A kérdező kommentje:
Itt nem vallásról van szó, hanem a jövőnkről, a Földről, arról, hogy a kipusztulás szélére sodródtunk, elszakadtunk a Természettől, bántjuk Anyánkat. Kisemmiztük, haldoklik és az emberek nem törődnek vele.
2019. aug. 26. 13:32
 16/40 anonim ***** válasza:
53%
A pszichiátriára.
2019. aug. 26. 13:44
 17/40 anonim ***** válasza:
7%

"a kijelentések amiket kaptam nem több ezer évvel ezelőtti korok maradványa, hanem a jelen, hogy a pusztulást elkerüljük"

Amúgy az abszolút igazságok hogyan is járnak le x idő múlva?:) Ez kissé paradox.

2019. aug. 26. 13:47
 18/40 anonim ***** válasza:
71%
Húzzál innen szentfazék, ez a téma túl magas neked.
2019. aug. 26. 13:49
 19/40 anonim ***** válasza:
55%
2019. aug. 26. 13:53
 20/40 Adam B válasza:
100%
A blogod és majd annak tartalma engem is érdekelne. UI: a helyesírásra azért figyelj ;)
2019. aug. 26. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!