Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az isteni igazságszolgáltatás...

Az isteni igazságszolgáltatás miért csak ellenem működik?

Figyelt kérdés

Büntetlenül akárki úgy bánhat velem, ahogy akar, mégse történik semmi kirívó. Nyilván őket is éri gond, de semmi kezelhetetlen vagy komoly, és az se biztos hogy miattam. Sőt. Lenne ilyen átlagos bajuk akkor is, ha sose találkozunk.

De ha én egyszer is mások ellen megyek, úgy ba sz szájba az élet, hogy öröm nézni. Ha meg kifejezetten jogos sérelmet akarok megtorolni (mert más úgyse áll ki értem) akkor meg egy hétig nem állok lábra, instant akkora pofont kapok.

Miért? Miért nem látom legalább igazságosnak a dolgot? Ha engem ütnek, akkor üsse valaki őket is, ne csak mindig, de mindig engem! Nem így kellene működnie?

Vagy legalább tudnám, miért kapom.

2019. aug. 8. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert a más ellen működő nem a te bőrödön csattan, stt, közöd sincs hozzá.

Erre vannak a mondások:

"Mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb"

"Minden szamár maga érzi a terhét".

2019. aug. 8. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha működne evilágon az isteni igazságszolgáltatás, nem kéne és létezne az emberi. De nem működik.
2019. aug. 9. 07:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Elfojtod az érzelmeidet. Amíg nem szabadítod fel azt amit mindez elő akar belőled hozni, akkor sanszos, hogy nem fognak változni a dolgok.
2019. aug. 9. 09:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Utcsó, igen. Ebben bőven van valami, de hát sajnos nem ennyire egyszerű a gyerek fekvése. Elgondolkodni viszont jó lesz. Kösz a gondolatébresztőt!
2019. aug. 9. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindent hallottál már, de tényleg csak rosszul csinálod, amire azt hiszed, jól.

Olyat írsz, hogy 20 éve nyeled. Ez a te tudatalatti döntésed. Te ezt választod, ezért így érzékelsz. De valóságban tökéletes egyenlőség van, csak keveset tudsz más létezőről, magad valóságét pedig erősen torzítod.

Sajnálom, ha én sem segítettem. :://

Sok erőt neked! Segítve vagy.

2019. aug. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!