Egy kos csaj milyen tud lenni? 😅
#14 kos vagyok és eddig nagyon jól kijöttem a hasonló tűzjegyekkel (nyilas és oroszlán). Sőt, papíron ők illenek legjobban hozzám. A legjobb barátom meg skorpió, az meg vízjegy.
Én csak azért írtam, hogy rideg a bak, mert papíron ilyen a jellemzése. Bár, tény, hogy sokszor igaz is.
Most csak ezt néztem.
Kossal akkor se jövök ki.. van a saját környezetemben!
Így nem hiszem h kijönnék ilyen nővel!
Passzolom!
Kétlem hogy szót tudnék érteni egy ilyen természetű nôvel, mint amilyen én vagyok! Kizárt!
Megy itten a kemeny asztrologiai eszmecsere....
Amugy az, hogy milyen alakod van, meg hogy nezel ki, nem a napjegyen mulik. Hanem az aszcendensen, az 1. hazban levo bolygokon, azok fenyszogein, tovabba az aszcendens ura hol van, milyen fenyszogben.
Mondjuk Oroszlan ASC eseteben szamit a napjegy, mert Nap az ASC ura. Kosban emelkedett, tehat nem rossz. 9. vagy 10. haz az MC szogetol fuggoen. Kap egy kvadratot mondjuk Szaturnusztol, kicsit nyugodtabb lesz.
A kos uralkodó bolygója eleve a mars... és egy Kos nő teljesen más mint egy férfi!
Ares akit a görög mitológia a háború istenenének tekint, de nevezik marsnak is...
“nem a győzedelmes és igazságos háború, küzdelem istene volt, hanem az értelmetlen vérontás és kegyetlen öldöklés megtestesítője”
“Ezoterikus analógiája Szepes Mária szerint:
A férfiúi princípium. Akarat. “Szenvedély. Harci és védelmi ösztön. A létért való küzdelem. Fizikai erő. Megszemélyesítője a katona, a hím, és minden olyan foglalatosság, mely vassal, tűzzel és vérrel kapcsolatos„
Az oroszlán művészibb alkat, a kos az a nyers erő, erőszakosság, a hajtás, háború, harc, férfi esetében! Oroszolánnal ötvözve meg inkább pusztító a hatása...
A kos nő az megint más!
"A kos uralkodó bolygója eleve a mars... és egy Kos nő teljesen más mint egy férfi!"
Aha, es ha mondjuk az illeto Kos Nap es melle Kos ASC, es a Nap egyuttall az aszcendenssel, de a 12. haz felol mondjuk DH-ban Szaturnusszal, es Mars a Rakban retrograd az IC-n, akkor nem szamit, hogy Kos a napjegye. Nem fogja hozni a Kos sztereotipiakat alapbol. Jol fel kell idegesitened, hogy kijojjon belole a Kos.
Viszont mivel Kos ASC emiatt kinezetre latszani fog rajta. Szikar, szalkas, eros allkapocs.
Viszont a Mars ugyanugy funkcional ferfi es noi horoszkopban. Ahogy minden egitest es nevezetes pont is ugyanugy nem tesz kulonbseget no es ferfi kozott.
De a mars pont hogy a kos meg a skorpió bolygója!
Bár a skorpió pont rideg, és nem a bak!
A skorpió az aki befelé fordul, ő mindent tudni akar rólad, de te róla semmit nem tudhatsz! Az egyik legkiábrándítóbb személyiség!
De a 72%-os oroszlán nő, kb olyan mint aki a magas szikláról néz le😅
Ilyen kimondottan nőies alkat, külsőre, tekintetre, az a tipikus perverz főnökasszony... aki azt szereti ha keményen beverik neki..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!