KezdƑoldal » EzotĂ©ria » AsztrolĂłgia, horoszkĂłp » Egy kos csaj milyen tud lenni? 😅

Egy kos csaj milyen tud lenni? 😅

Figyelt kérdés
2019. jĂșl. 11. 08:29
1 2 3 4
 11/39 anonim vĂĄlasza:
69%
Heves, bĂĄtor, azt olvastam hogy kapcsolatok terĂ©n a fiĂș megszerzĂ©se az igazi öröm Ă©s ezt kos lĂĄnykĂ©nt Ă­gy is tapasztaltam, lobbanĂ©kony, Ă©s az oldal ahol olvastam hatĂĄrozott, fĂ©rfias Ă©s vezetƑ jellemnek Ă­rja le
2019. jĂșl. 11. 13:35
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

A bak nƑ kifinomultabb akkor🌝

BĂĄr nyilvĂĄn ez nem csak ettƑl az egĂ©sztƑ fĂŒgg!

2019. jĂșl. 11. 14:27
 13/39 anonim vĂĄlasza:
Nem attĂłl fĂŒgg, de a bak ridegebb, mint egy kos ;)
2019. jĂșl. 11. 15:40
 14/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Miben ridegebb pl?

AmĂșgy ez is szemĂ©lyfĂŒggĂŽ. KĂ©t azonos tƱz jegyƱ amĂșgy se nagyon jön ki!

A tƱz meg a föld nem ĂŒti egymĂĄst!

A vízjegyƱvel a tƱz egyértelmƱ hogy nem passzol!

De ezer Ă©s ezer dologtĂłl fĂŒggnek ezek!

2019. jĂșl. 11. 16:59
 15/39 anonim ***** vĂĄlasza:
36%

A kos palikkal kijovok denem vagyok elajulva toluk, a kos noket pedig 10/9 alkalommal feltudnam rugni:) egy rosszindulatu, eroszakos , tudalekos, magat valami nagynak gondolo valakik akik ahogy megismernek egy “vetelytarsat” egybol nem lesznek akkora “valakik”.

Altalaban tolem tartanak is a kos nok, vagy egyetlen egy ritka esetben kolcsonosen tiszteletben tartjuk a masikat de ahhoz egy kosnak mas szintjet kell megutnie az illetonek nem a legalsot mint a legtobb kos nonek akiket ismerek. :) Az biztos hogy porognek, felesleges dolgokon is, energikusak nem kepesek sok esetben leallni... nemmis lattam meg elhizott kos not mondjuk:) ( de nem is tokeletes testuek) sokszor magasak vagy kevesbe de akkor robosztusak egyaltalan nem noiesek.

Oroszlan no vagyok..

2019. jĂșl. 11. 17:25
 16/39 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
Én nem jövök ki a skorpiĂłkkal, mĂ©gsem mondok olyat, hogy aki skorpiĂł azt feltudnĂĄm rĂșgni. Plusz amit leĂ­rtĂĄl az nagyon felszĂ­nes, fogadni merek nem is ismersz igazĂĄn kosokat. ElmondtĂĄl minden rosszat Ă©s ennyiben ki is merĂŒlt a tudĂĄsod. Mivan tĂĄn nem legyƑzött tĂ©ged valamiben egy kos? Mi pont hogy nem hĂĄtrĂĄlunk meg ha vetĂ©lytĂĄrsunk akad!
2019. jĂșl. 11. 17:32
 17/39 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
Ja Ă©s hozzĂĄteszem hogy kos vagyok Ă©s sportosan nƑies. Nincs nagy mellem, de nem is kicsi, nincs full homokĂłra alakom, de jĂł alakom van, emellett energikus, sportos vagyok Ă©s csinos. A legszebb bennem az mĂ©gis csak az arcom Ă©s a megjelenĂ©sem. TehĂĄt mĂĄr rĂĄ is cĂĄfoltam arra, hogy nem lennĂ©nek csinosak a kos nƑk. AttĂłl mĂ©g hogy sportosabbak vagyunk lehetĂŒnk nƑiesek.
2019. jĂșl. 11. 17:36
 18/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Én meg kos vagyok, oroszlán aszcedendensel!

Szerinted? #15?

TƱzben a TƱzben jår! Hol jönnék ki egy kossal? Sehol!

De megint mondom, ezer Ă©s ezer tĂ©nyezƑ van mĂ©g...

2019. jĂșl. 11. 17:42
 19/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Egy oroszlĂĄnnal se jönnĂšk ki. KĂ©pzeld mĂĄr el a kost oroszlĂĄn aszcedensel... a skorpiĂłval egyenesen nem passzolok. A földjegyƱekkel inkĂĄbb. De tƱzjegyƱvel biztosan nem, fƑleg hogy tƱzben a tƱzben jĂĄr!
2019. jĂșl. 11. 17:46
 20/39 anonim ***** vĂĄlasza:
66%

A noiesseg nem csak az alakban nyilvanul meg. Hanem viselkedesben meg mozdulatokban. Ebbol is latszik hogy igazat irtam mert jottetek ti kosok es maris tudalekoskodtok mert en ilyennel ismertem meg TOBB kos not is! De termeszetesen ti nem ilyenek vagytok ami most be is bizonyosodott termeszetesen. Csaladomban is vannak kosok ok ferfiak mas lelkuletuek mint a kos nok 😊

Nem hatralnak meg csak mikor mar full hulyet csinalnak magukbol masok elott es nevetseg targyava lesznek. Tudjatok nem minden esetben veletek nevetnek valamikor mar rajtatok mert nem tudjatok hol a hatar 😊

Es mielott itt az osszes kos no felszarvazodna hozza tennem, az oroszlanokban is van hiba mint minden jegyben meg emberben.

Ezekkel nem vitatkozni kell hanem elgondolkozni amire mint irtam keves kos no kepes azok kozul akik a horoszkopon belul a napjegyu kos elso szintjen ragadtak es nem kepesek fejlodni. 😊

Koszonom a megtisztelo figyelmet 😘

🩁💐

2019. jĂșl. 11. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!