Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy kos csaj milyen tud lenni? 😅

Egy kos csaj milyen tud lenni? 😅

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 08:29
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
71%
fos ehehe
2019. júl. 11. 08:32
 2/39 A kérdező kommentje:
Sok volt a reggeli “páinka„?🙂
2019. júl. 11. 08:34
 3/39 anonim válasza:
78%
En kos vagyok, 19 eves. Nyilvan nemnagyon hiszek ezekben de a kosokra mondjak fejjel megy a falnak. Na ha magambol indulok ki, ha valamit a fejembe veszek addig motoszkal amig vegre nemm hajtom. Ha valamit akarok mondhat barki barmit igenis megcsinalom. Hirtelen haragu, tuzes minden szempontbol, szenvedelyes, temperamentumos es szereti ha ra figyelnek. Nyilvan nemmondom minden emberre igaz de pl ha magambol indulok ki, abszolut. Remelem egy morzsanyit segitettem:)
2019. júl. 11. 10:00
 4/39 anonim ***** válasza:
25%
O-kos!
2019. júl. 11. 10:00
 5/39 anonim ***** válasza:
81%
Kos vagyok és egyetértek a 3-assal. Én még az extrém dolgokat is szeretem, és herótom van az unalmas emberektől. Ha úgy érzem hogy valakire már nincs szükségem, mert lehúz, azzal viszonylag könnyen megszüntetem a kapcsolatot. Ugyanakkor érzékeny lelkem is van, mert akit szeretek, azért bármit megteszek és nagyon rosszul érint, ha baja esik valamelyik szerettemnek. Szeretek okoskodni, imádok nevetni, így néha képes vagyok bohócot csinálni magamból, hogy másokat jókedvre derítsek.
2019. júl. 11. 10:32
 6/39 anonim ***** válasza:
68%
5-ös vagyok. Ha arra gondolsz az ágyban milyen egy kos, hát rám az jellemző, hogy az ágybam is szeretem az extrémet. Persze nem a nagyon durvát, csak ami még kellemes. Exemtől kértem, hogy pofozzon fel vagy szorítsa meg a nyakam és nem merte...sose élveztem vele a szexet mert semmi tüzes nem volt benne. Irtó unalmas egy pasi volt nem csak a hétköznapokban de az ágyban is. Csak amiatt voltam vele együtt 2 évig, mert kedves, jólelkű gyerek és bármit kértem megkaptam. Persze 2 év után az ilyen szolgalelkű papucs csávó egy kosnak nem ad semmi kihívást, így olyan könnyen szakítottam vele, hogy az első perctől kezdve nem volt bűntudatom.
2019. júl. 11. 10:38
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy Kos barátnőm, és igen, olyan, mint amit az előző is írt, hogy mindenkivel megszünteti a kapcsolatot egyik percről a másikra. Velem is ezt tette. Mondjuk borzasztóan rossz emberismerő volt, mert mindenféle aljadék, mocsok emberekkel barátkozott, akikről én már az első percben láttam, hogy mifélék. Hát mindegy, ha neki ez kell, hát egészségére. Egyébként határozottak és fejjel mennek a falnak, ez is igaz. A Kos pasikat pedig kerülni kell, mint a pestist.
2019. júl. 11. 10:40
 8/39 anonim válasza:
27%
Szarva van és négy lábon jár.
2019. júl. 11. 10:46
 9/39 anonim ***** válasza:
75%
7-es magamra ismerek az írásodban. Képes vagyok mindenkivel szóba állni, még az aljadékkal is, mert sajnos mindig elakarom hinni, hogy mindenki jó ember, aztán sajnos mindig csalódok. Aki nem fog meg és nem válik hasznomra csak akadályozna, azzal gyorsan megszünetetem a kapcsolatot.
2019. júl. 11. 11:10
 10/39 anonim ***** válasza:
52%

Bár általában szereti a társaságot, a csapatjátékokat, azért legjobban mégis inkább saját magában bízik. Úgy érzi, az ő ötleteivel, koordinációjával lehet a legjobb eredményeket elérni, és nagyon büszke magára, ha ezt mások is elismerik. Nem anyagi szempontból, csak dicséretre van szüksége, így egy céges prémium esetén elfogadja ugyan a plusz pénzt, azonban ahogy meghallgatta az értékelését, hajlamos az egész kollektívát megvendégelni belőle.

Felesleges mesékkel traktálni: ezeket gyorsan végigpörgeti magában, megtalálja az összes hibádzó részletet, és összerakja, mi is történt valójában.

Szeret részt venni fennkölt eszmecserékben nyilas jegyű barátaival; impulzív, szenvedélyes természeténél fogva elvarázsolja a halak gazdag fantáziája; remek logisztikai képességeivel és józan gondolkodásával még a szűz jegyű vezetőjét is ki tudja segíteni, ha az elakadt egy terv megvalósítása közben, de igazából nem lehet a kost lekötni. Úgy tűnhet, mindenbe csak belekontárkodik, de általában nagy szerepe van a munkahelyén abban pl., hogy egy üzletet milyen hatékonyan sikerült véghezvinni.

Vagy csodálják, vagy irigykednek rá a rengeteg energiája miatt az emberek. Magánál gyengébb férfiakat fog ki, akik azt hiszik magukról, domináns nőre vágynak. Ez azonban többnyire csak az ágyban működik jól, a hétköznapokban egy ilyen férfi csupán az "elefánt a porcelánboltban" frázissal jellemezné a kos nőt. Aki persze folyamatosan úgy érzi magát ebben a helyzetben, mintha egy láncra vert kutya volna szájkosárral: cenzúráznia szükséges a gondolatait, szavait, tetteit, nehogy elpártoljon mellőle a szerelme. (Kis szabadságot hagyva a másiknak ezt át lehet hidalni, így a kosnak a párja stabil otthont jelenthet majd, ahova bármikor hazatérhet, mint pl. egy sziklához kikötözött héliumos lufi.)

Bár nehezen viseli a kritikát, hiszen ő mindent 120%-os lelkesedéssel csinál, azért nem sértődik meg olyan könnyen pl. egy őszinte és lázadó vízöntő felvetésein. Kíváncsivá lehet tenni azzal, ha valamit teljesen a feje tetejére állítva adsz elő neki, ha más szempontok alapján elemzel helyzeteket, olyan dolgokat kiemelve, amelyek felett ő teljesen átsiklott. Egy témát viszont elég egyszer átrágni, egy véget nem érő bad tripre hajaz számára, ha valaki folyamatosan ismételgeti magát akár csak megerősítés gyanánt is. Emiatt pl. az ikrekkel nagyon jó intellektuális beszélgetéseket tud folytatni, mintha egy képzeletbeli pingpong-asztal mellett állnának.

Szóval szerintem a "rettegett kos" egy fals sztereotípia, nem agresszívak, csupán szeretnek gyorsan túlesni dolgokon, így egy finomkodó mérleg gondolhatja őket bunkónak, egy érzékeny rák pedig egyenesen félelmetesnek őket.

2019. júl. 11. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!