Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik horoszkópra jellemzőek...

Melyik horoszkópra jellemzőek leginkább az alábbiak?

Figyelt kérdés

1.A család a mindene, bármit megtenne érte, hogy összetartsa a családját.

2.Nemes, igazságos, nyugodt, becsületes és nagylelkű, másokat előtérbe helyez.

2019. máj. 14. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A rákokra nem éppen passzol ez így összességében. A nyugodt jelző kifejezetten nem jellemző rájuk, állandóan őrlődnek valamin, ha kell, ha nem. A nagylelkűség és az előtérbe helyzeés meg csak akkor, ha ők is megkapják vagy már megkapták előtte ugyanazt cserébe, különben nem nagylelkűsködnek. Nemesek, becsületesek, ez oké, de az igazságot elég önzően értelmezik.

És nem tesznek meg mindent a család összetartásáért, hanem elvárják a családtagjaiktól, hogy úgy tegyenek maguktól minden szó és kérés nélkül, ahogy ő azt elképzeli. Meg úgy általában szeretik, ha őket szolgálja a családja és nem fordítva.

Ja és amit írtam, inkább rák nőkről írtam, nem férfiakról. Férfiak talán nem annyira nyavalyásak.

2019. máj. 18. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

1. Rák, Bika

2. Mérleg

Az én véleményem szerint.

2019. máj. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!