A bak csillagjegy szülöttjeit nehéz meghódítani?
Azt olvastam, hogy nagyon nehezen köteleződnek el egy másik személy mellett, és távolságtartóak. Ez tényleg igaz vagy csak mese?
Bak férfiről lenne szó.
Az én párom bak férfi.
Hát hol is kezdjem. Mondjuk ott hogy rettenetesen mély érzésű, de ha kívülről szemléled azt hihetnéd hogy egy kőszikla. Hidegnek, ridegnek tűnhet. Kritikus, megmondja az őszinte véleményét ami kicsit nyers olykor.
Nagyon makacs, ragaszkodik az elképzeléseihez.
Bizalmatlan, neki sok idő kell ahhoz hogy valakihez igazán kötődjön s még ekkor is nagyon kicsinyenként mutatja ezt ki látványosan. Szép szavakat ne várj tőle mert nem megy neki. :) egyszerűen ő ilyen.
Inkább a tettekkel, azzal hogy ott van segít neked azzal mutatja ki. Számíthatsz rá. Nehezen nyílik meg, iszonyúan fontos neki a család. Szerintem az a mindene, így az elköteleződés szerintem nem gond nála.
De ugyanakkor iszonyú nagy a szabadság vágya is. Az hogy ne kösd le, ne lancold magadhoz. Ne kivancsiskodj feleslegesen ne akarj mindig mindent tudni, az agyába látni mert akkor bezárkozik. Kell neki az én idő.
Egyébként is szeret magában lenni, könnyen megbanthatod ha kritikát mondasz. Persze nem fogja az orrodra kötni csak orlodik magában. Ez egyébként mindenféle lelki bajara igaz. Ritkán mondja el. Magában tartja. Én megtanultam nem nyaggatni így sokkal többször van h magától elmondja. :)
Nem mindig beszédes.
A munkában nagyon szívós kitartó, iszonyú sokat dolgozik. Céljai vannak és nagyon jól halad előre. Kemény erő van benne.
Nem könnyű eset egy bak férfi én úgy gondolom, de semmire se cserélném. A paromra illik abszolút a bak jegy jellemzése én úgy látom.
Szűz csillagjegyu nő.
Hajjaj, utolsó! Nagyon magamra ismertem, igaz ebben a kapcsolatban én vagyok a bak nő, párom szűz férfi.
Nagyapám, nagybátyám is bak csillagjegyű volt.. Nagybátyám nagyon kemény dió volt, szinte senkinek nem sikerült meghódítania. Nagyapámat is csak nagyanyám tudta “megfogni”. Távolságtartónak tűnnek, de a páncél alatt ott egy hatalmas szív, ami nagyon tud szeretni, de a szavak.. nagyon-nagyon távol állnak. Az elköteleződéssel nem volt baj közüllünk senkinek sem.
Én Bak nő vagyok,egyébként egyáltalán nem illik rám a csillagjegyem, viszont egy dolog az biztos: nem könnyű meghódítani. Nem is kifejezetten nehéz, csak kreatívnak kell lenni az udvarlásnál, humorosnak és intelligensnek. Benne vagyok a flörtben, ha kölcsönös a szimpátia. Sosem játszadozok senkinek sem az érzéseivel. Ha nem tetszik nekem a másik fél, akkor közlöm vele már az elején.
Nekem személy szerint semmi bajom az elköteleződéssel és nem mondanám magam távolságtartónak,szeretek ismerkedni, de ez személyfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!