Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak csillagjegy szülöttjeit...

A bak csillagjegy szülöttjeit nehéz meghódítani?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy nagyon nehezen köteleződnek el egy másik személy mellett, és távolságtartóak. Ez tényleg igaz vagy csak mese?

Bak férfiről lenne szó.

#bak #csillagkegy
2019. márc. 17. 08:42
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Én bak férfi vagyok, és annyi igaz rám hogy távolságtartó vagyok, de bármikor elköteleződnék.
2019. márc. 17. 08:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én bak nő vagyok. Rám tökéletesen igaz, de nem hiszem, hogy minden bak egyforma.
2019. márc. 17. 08:49
 3/17 anonim válasza:
100%
Rám is eléggé igaz, csak nő vagyok.
2019. márc. 17. 08:54
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

2 bak barátnőm is volt, és egyiküket sem volt a szokásosnál nehezebb meghódítani (nem voltak az első randin az ágyamban, de semmilyen csillagjegyet nem is próbálok rögtön oda hurcolni).

Mondjuk nem tudom mennyire számít, hogy egyikük sem hitt a horoszkópban :)

2019. márc. 17. 09:04
 5/17 anonim ***** válasza:
37%

Nekem van bak nő ismerősöm, és akkor ribizli, hogy nem igaz.

Kötődik mindenkihez, aki csak ágyba viszi.

2019. márc. 17. 09:14
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Minek meghódítani? Engem élni hagyni kell szépen ahogy akarom. Mindenkinek jó ha nem velem foglalkozik ez nem kétséges. Ha nem hagynak élni valami furcsa módon elveszítem a korlátaim és a saját előnyömre fordítom a helyzetet.
2019. márc. 17. 10:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Bak párom van, férfi.

Nem volt nehéz meghódítani, mert igazából első perctől úgy csüngött rajtam, mintha valami ősi istennő lennék. Szó szerint bálványozott (fene tudja, miért). Emellett természetesen távolságtartó is, az érzéseit nehezen mutatja ki, legtöbbször sehogy. Zárkózott, ha bármi problémája van, magába fordul, csendben kínlódik. Sértődékeny is, ha szóba kerülnek bizonyos hiányosságai, amikkel ő maga is tisztában van, képes napokig csendben, szúrós szemmel méregetni. Hiszen hiába tudja, mi a baj, azt nem szereti, ha mások a szemébe mondják. Makacs, csak neki lehet igaza, nekem nem. Ha valamit elhatároz, akkor is keresztülviszi, ha hülyeség, nem hallgat az intő szavakra. Tudnék még regényeket írni, és nem csak róla, több más párom is volt, különböző jegyekkel, és az általános horoszkóp mindig telibetalált.

2019. márc. 17. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A barátomnak 1 évbe tellett, hogy szilárdan megbízzam benne és odaadóan szeressem őt.

Nagyon nehezen bízom meg az emberekben. Ráadásul nem pazarlom az energiámat random személyekre.

Sok erőt kívánok neked, de hidd el, megéri, ha normális ember.

2019. márc. 17. 11:26
 9/17 anonim ***** válasza:
43%

Ha elég értelmes az illető, te pedig elárulod, hogy hiszel az asztrológiában, kérdésedre a válasz:

SZINTE LEHETETLEN!

2019. márc. 18. 05:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Exemre igaz volt.
2019. márc. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!