Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a csillagjegy szerinti elcsábításnak?
Jézusom ez baromság (:
Inkább légy önmagad, légy humoros kedves, mutasd meg a belső értékeidet!
Az ilyenek rosszul végződnek, ha meg ez működne, már mindenkinek meg lenne a párja..
én ezt találtam ha így jobban tudjátok hogy miről van szó..
hu.ezo.tv omgg már a linkből látom hogy hatalmas baromság deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ez kb ilyen figyelj :
prívibe leírom a címem .. te küldesz nekem 25 000 ft ot
cserébe én virrasztok neked 1 éjszakát gyújtók mécsest eléneklek neked minden imát és ettől sikeres leszel az életbe , jó élettársad és szép gyerekeid lesznek
csak elmondom az ezo tévé 1 kegyetlen lehúzás kihasználják az emberek naivságát de am nincs rá szó mekkora baromság.
El akarod csábítani?!
♡ 1. lépés ♡
Ne higgy ilyen baromságokban, mert alaposan lealacsonyítod vele magad. Szerinted kéne egy fiúnak egy olyan lány, aki hisz ilyenekben?
Tudom, tudom: az értelmességet nem lehet megvenni, és úgy tűnik te nem születtél vele... De azért tudd már, hogy mi a valós és mi nem!
♡ 2. lépés ♡
Legyél csinos. A külső is számít, bárki bármit mond. Öltözködj szépen, legyen jó a frizurád, dolgozz az alakodon, legyél ápolt, illatos és kész is!
♡ 3. lépés ♡
Add önmagad! Mindegy, hogy milyen vagy, add önmagad!
Persze, nem úgy értem, hogy a tudatlan vagy, akkor maradj hülye... Tanulj, legyél okos, az vonzó.
Legyél bátor, merj beszélgetni!
Ő is csak ember, nem kell félned tőle. Menj oda hozzá, és beszélgess vele. Ehhez fontos, hogy legyél nyitott a dolgokra, tehát olyanról is tujatok beszélgetni, ami téged nem érdekel annyira. De mindig legyél őszinte!
Szerintem ennyi a dolgod! A többi már csak azon múlik, hogy össze-e illetek. Ha nem tetszel neki, akkor ez van... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!