Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek a csillagjegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a csillagjegy szerinti elcsábításnak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik de nem tudom hogy milyen módon kéne "elcsábítanom". Olvastam egy cikket amiben a csillagjegy szerinti csábítások voltak. Megpróbáljam vagy ez hülyeség? Mit gondoltok?
2012. aug. 31. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
baromság. nem hiszek ilyen ökörségekbe
2012. aug. 31. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Jézusom ez baromság (:

Inkább légy önmagad, légy humoros kedves, mutasd meg a belső értékeidet!

Az ilyenek rosszul végződnek, ha meg ez működne, már mindenkinek meg lenne a párja..

2012. aug. 31. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Rám tökéletesen illik a horoszkópom, úgyhogy mondhatni hiszek ebben. De ez (amit kérdezel) hülyeség. :D
2012. aug. 31. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:

én ezt találtam ha így jobban tudjátok hogy miről van szó..

[link]

2012. aug. 31. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, természetesen nem hiszünk ebben. Semmi alapja.
2012. aug. 31. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Elolvastam azt ami rám vonatkozik,de ez full hülyeség.Nem azon múlik milyen a horoszkópja,csak add magad és a többi ha akar úgy is jön magától!
2012. aug. 31. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:

hu.ezo.tv omgg már a linkből látom hogy hatalmas baromság deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ez kb ilyen figyelj :

prívibe leírom a címem .. te küldesz nekem 25 000 ft ot

cserébe én virrasztok neked 1 éjszakát gyújtók mécsest eléneklek neked minden imát és ettől sikeres leszel az életbe , jó élettársad és szép gyerekeid lesznek

csak elmondom az ezo tévé 1 kegyetlen lehúzás kihasználják az emberek naivságát de am nincs rá szó mekkora baromság.

2012. aug. 31. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Hiába is hinnél benne, az asztrológia _NEM MŰKÖDIK_!
2012. aug. 31. 09:49
 9/10 aszomszedneni ***** válasza:
elég par*szt a cikk , ami az én horoszkópomat illeti , de annyi igaz , hogy hízelgéssel sok mindent el lehet érni .
2012. aug. 31. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:

El akarod csábítani?!

♡ 1. lépés ♡

Ne higgy ilyen baromságokban, mert alaposan lealacsonyítod vele magad. Szerinted kéne egy fiúnak egy olyan lány, aki hisz ilyenekben?

Tudom, tudom: az értelmességet nem lehet megvenni, és úgy tűnik te nem születtél vele... De azért tudd már, hogy mi a valós és mi nem!

♡ 2. lépés ♡

Legyél csinos. A külső is számít, bárki bármit mond. Öltözködj szépen, legyen jó a frizurád, dolgozz az alakodon, legyél ápolt, illatos és kész is!

♡ 3. lépés ♡

Add önmagad! Mindegy, hogy milyen vagy, add önmagad!

Persze, nem úgy értem, hogy a tudatlan vagy, akkor maradj hülye... Tanulj, legyél okos, az vonzó.

Legyél bátor, merj beszélgetni!

Ő is csak ember, nem kell félned tőle. Menj oda hozzá, és beszélgess vele. Ehhez fontos, hogy legyél nyitott a dolgokra, tehát olyanról is tujatok beszélgetni, ami téged nem érdekel annyira. De mindig legyél őszinte!

Szerintem ennyi a dolgod! A többi már csak azon múlik, hogy össze-e illetek. Ha nem tetszel neki, akkor ez van... ;)

2012. aug. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!