Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz jegyűek! Ti hogyan...

Szűz jegyűek! Ti hogyan mutatjátok ki ha bejön nektek valaki?

Figyelt kérdés
Férfiak nők véleménye egyaránt érdekel csak írjátok oda h melyikek vagytok
2019. jan. 25. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Keresem az alkalmat, hogy megszólíthassam. Az alkalmat pedig a helyzet adja.

F.

2019. jan. 25. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Kitöltetek vele egy 50 kérdésből álló tesztet :) / Nő vagyok/
2019. jan. 26. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
2: Megnézhetem?:)
2019. jan. 26. 03:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szűz lévén elég nehezen, eljön az idő es megmondom neki kerek perec persze az túl sok neki egyszerre, es kb az a történet vége. Inkább nem keresek senkit mert ez a szerelmesdi nem valo nekem, olyan mintha egy labirintusban bekötött szemmel kellene tajekozodni, valami logikan alapszik akkor ok, előre lathato a vége (a parkapcsolatnak is előre latom, hogy nem lesz belőle semmi). A szerelem meg ezek a felkavaro erzesek sok számomra, nőből kijönni, hogy mi baja, mit akar igazabol, mert ha nemet mond akkor igenre gondol meg forditva, kis jelekből olvasson kinek 2 anyja van, többieről ne is beszelve, ezeken ugy bukok meg mint vak gyerek az akadalypalyan. F
2019. jan. 26. 09:47
 5/5 Krúdy Gyula ***** válasza:

Egészen addig bosszantom míg hozzám nem jön feleségül. Meg amúgy szerintem még utána is.

29F

2019. jan. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!