Nektek általában bejön amit ír a horoszkópotok?
Nagyon félek mert én a páromét is meg szoktam nézni, és eléggé rossz dolgokat írt a heti horoszkóp neki a párkapcsolatunkkal kapcsolatban (hogy nem a jó emberrel van, ne ígérjen olyat amit nem fog tudni betartani). Nekem viszont nem írt rosszakat, de veszekedést és kibékülést igen. Vasárnap volt is egy veszekedésünk, de ma megpróbáltuk helyre hozni és remélem sikerülni is fog teljesen.
Nektek általában a horoszkópotok 10-ből hányszor jön be?
Ne haragudjatok a hülye kérdésért csak nagyon félek, hogy tényleg el fogom veszíteni így a veszekedés után...
Gondolod, hogy minden 12. emberrel ugyanaz történik...? Még ha lenne is valami a horoszkópban, az is csak a pontos születési dátum alapján lehetne valamilyen vázlatos dolog az életre globál, nyilván nem olyan, hogy adott héten mi történik veled... Ez nem predesztinált s nem is történik ugyanaz minden abban a percben született szember szerelmi életével meg ilyenek. Kis józan ész kell csak hozzá, hogy egy életre belásd ezt.
Én speciel soha nem veszek össze a párommal 5 percnél hosszabban. De nem hiszem, hogy az oroszlán (vagy a sárkány) horoszkópban soha nem lenne ilyesmiről szó :) Csak erről nem tudok, mert nem olvasok ilyen értelmetlen butaságokat. Amúgy 1-2 alkalommal megnéztem nagy unalmamban, nyilván köze nem volt a valósághoz (jó, véletlenül lehetett volna, de nem).
Azt írja a párod horoszkópja, hogy nem a jó emberrel van együtt? Minden ugyanolyan horoszkópú emberre pont ugyanez igaz szerinted? Gondolkozz már.
Az efféle horoszkop mely napi-heti-havi terjedelmű, az köszönő viszonyban sincs azzal, amit egy asztrologussal tudnál kedzitettni.
De, őszintén szólva az asztrológia nem erre való. Ha elkészíted a saját horoszkopod, akkor önmagadról kapszhatsz egy kis leírást, jobban megismerheted önmagad ez által.
Állj le és mindenki más is a szórakoztató, ezoterikanak csúfolt szeméttel.
Ha nagyon belelovalod magad, akkor önbeteljesítő jóslatként fog működni, azaz keresni fogod azt, amin össze tudnátok veszni és össze is fogtok. Ezért nem jó vakon követni. A napi horoszkóp egy baromság.
Nekem akkora butaságokat ír, hogy hihetetlen. Van egy ismerősöm fészbukon, aki minden nap átküldni egy pár emberét. Én meg rá se kattintok már.
A napi, heti, havi, éves általánost csak kedvtelésből olvasom, mert az is a célja, ha olyat ír, ami tetszik, akkor persze, törekszem is rá, hogy úgy is legyen, ha rosszat, akkor meg csak azért se legyen úgy.
Az egyedi elemzés és a szinasztria sokkal jobb támpont, akár magaddal kapcsolatban, akár a kapcsolatodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!