Nektek mi a horoszkópotok és mennyire illik rátok személyiségileg?
Én Rák lány vagyok skorpió aszcendenssel.
Szeretném leszögezni, hogy sosem hittem a horoszkópokban és nem az alapján fogom most leírni, hogy milyen vagyok, hanem saját észrevételeim alapján.
Nos, a főbb jellemzőim: makacs, öntörvényű, akaratos, fönökösködő, győzelemre vágyó, vitázó.
Mindig elérem a céljaimat, kerüljön bármibe. Fontos számomra, hogy mindig nekem legyen igazam és az történjen, ahogyan én akarom. Nem szeretem az olyan embereket, akik uralkodni akarnak felettem, ellenben én vágynék arra, hogy ezt tehessem.
Utálom, ha valaki állandóan kérdezősködik olyanokról, amit nem akarok vele megosztani.
Nehezen bízom meg bárkiben is, ezért kevés embernek mondom el azt, ha valami bánt, sőt leginkább senkivel sem osztom meg, hanem inkább próbálom saját magam megoldani, belül szenvedve. Eléggé mazochista vagyok, mert sokat rágódom a múltban történt dolgokon, és kicsit szeretem is magamat sajnáltatni.
Nekem nagyon nehezemre esik kimutatni azt, ha valakit kedvelek/szeretek és én is nehezen viselem el, ha valaki ezt túlzottan éreztetni akarja. Persze, jó érzés, ha elmondja, hogy szeret vagy kedvel, de ne tegye ezt valaki 0-24-ben, mert akkor az idegeimre tud vele menni.
A romantikus dolgokat sem szeretem igazán.
Tudok nagyon zárkózott és nyitott is lenni, ez attól függ, hogy az adott ember milyen velem és, hogy ő milyen, ugyanis én jó emberismerő vagyok és ha érzem azt, hogy nem szabad benne megbíznom, akkor válok vele szemben zárkózottá.
Ami igaz még rám az az, hogy maximalista, kiszámíthatatlan és nagyon sokszor titokzatos vagyok, amit nagyon kevesen tudnak hosszútávon elviselni.
Borzasztó sértődékeny vagyok, bármi aprósággal könnyen meg lehet sérteni és ha valaki valami olyat tesz ellenem, ami nagyon nincsen ínyemre, akkor képes vagyok a bosszúállásra is.
Ezek miatt megkaptam már a kegyetlen, rideg és gonosz jelzőt.
Valójában viszont tudok kedves lenni azokkal, akikről úgy gondolom, hogy megérdemlik. Velük nagyon önzetlen vagyok, bármit megtennék értük.
Az aszcendensem skorpió. Elvileg az ezotériában ez is számít, de mivel nem hiszek ezekben a dolgokban így ebben nem vagyok biztos és nem gondolom, hogy ezek határoznának meg minket. :)
Így röviden így tudnám magamat jellemezni. (horoszkóptól függetlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!