Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nektek mi a horoszkópotok és...

Nektek mi a horoszkópotok és mennyire illik rátok személyiségileg?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 22:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
25%

En ertem hogy mindenki abban hisz amiben akar de vegyetek mar eszre. Ez tudatmodositas. Attol meg hogy skorpio vagyok nem.vagyok allhatatos csak ha elhiszem magamrol es tudatALATT is akar de megprobalok megfelelni egy vacaknak. Johetnek a lepontozasok nem izgat. De komolyan. Borzalmas exem is oroszlan volt de en egy ilyen bogo hiszteriat aki ennyire akaratlan es mindent felado not meg nem lattam elotte. Anyam rak. Csaladkozpontusag? Nala nem letezik. Szeret minket de nem annyira jellemzo a rakokra. Na ez meg a legjobb poen. Nekem ne akarja senki beadni hogy minden 12-ik embernek majdnem ugyanolyan a szemelyisege.

Lehet mondani, hogy a kos az makacs, de ez szinte az osszes emberre igaz, amire meg nem az pedig siman lehet kos. (Pl egyik rokonom).

Ohh es vegezetul. Nem gyulolkodni jottem es jajj nem anyuci szidott le amiert keson ertem haza, csak idegesitett a kerdes amikor elsonek meglattam. (Ismerosom kuldte a linket....)

2017. márc. 7. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Rak,Rak asc.el.Tobbnyire illik ram a leiras.

Zarkozott,csendes,sertodekeny,multon merengo,ragodo,tulagyalo tipus vagyok.

De nem vagyok tulzottan csaladcentrikus,ill.nem illik ram,h ratelepedek a csaladtagjaimra,es anyatigris se vagyok.

A ferjem szinten Rak,Oroszlan asc.el,de azonkivul,h konfliktuskerulo,es sertodekeny o is ,nem igazan hasonlit a termeszetunk..

2017. márc. 8. 15:18
 13/14 anonim válasza:

Igaz, régi kérdés de azért megvalaszolom.:)

Nekem skorpió a csillagjegyem, és bár nem nagyon hiszek ezekbe hogy befolyasoljak az ember személyiségét , de amit a skorpióról írnak, kifejezetten illik rám . Bár szerintem ez csak véletlen . Meg am sok ember direkt bebeszéli magának hogy illik rá.

2021. máj. 5. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Bika nap mérleg aszcendens rák hold. Teljesen igaz rám, ez a 3 jegy keveredik bennem leginkább. Kos a Merkúrom, ami szintén igaz rám.
2021. dec. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!