Válassz ki egy másik jegyet, és a mai naptól kezdve azt olvasd hónapokig.
2017. máj. 12. 19:24
2/12 anonim válasza:
Szia!
Amit a barátod mutatott az egy weblap?
2017. máj. 12. 19:39
3/12 anonim válasza:
Én értek az asztrológiához, ezért még véletlenül sem süllyedek arra a szintre, hogy horoszkópokat olvasgassak.
2017. máj. 12. 20:03
4/12 anonim válasza:
Amekkora közhelyek szoktak benne lenni, bárkinek az élete ráhúzható. Ettől még egy ökörség az egész.
2017. máj. 12. 20:07
5/12 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, mint a jehovákkal: nem engedem be!
2017. máj. 12. 21:40
6/12 anonim válasza:
El ne hidd őket. Ahogy az első válaszoló mondta olvass másikat. Vagy akár az összeset olvasd el. És rájössz hogy mindegyik valamilyen szinten ráhúzható az aktuális élet helyzetedre.
2017. máj. 12. 21:49
7/12 Fish1 válasza:
Az ilyen általános horoszkópok csak a napjegyet veszik figyelembe, ami édeskevés egy képlet elemzéséhez. Egy teljes képlet és az ehhez tartozó tranzitok elemzése ennél sokkal összetettebb dolog. Szóval ezeknek ne higgy.
2017. máj. 12. 23:06
8/12 anonim válasza:
Ha (csak kíváncsiságból!), elolvastam egy napra szóló több horoszkópot, ami elvileg rólam szólt volna, még csak nem is hasonlítottak egymáshoz.
Ez esetben melyiket higgyem el?
Úgy döntöttem semelyiket sem.
Inkább a mikroszkóp. :D
Amikor tanultam, a szorzást, minden tankönyvben a 2X2=4 volt.
Ezt viszont elhiszem, mert igaz. Cáfolhatatlan és kétséget nem képez sehol a világon.
Ez viszont biztos.
Csak filmben "2X2= néha 5".
:D
Jó szórakozást.
2017. máj. 12. 23:57
9/12 anonim válasza:
Elolvastam a bakot és az oroszlánt. Rémesen hasonlitanak rám. Üdv egy vízöntő horoszkopú
2017. máj. 13. 06:07
10/12 anonim válasza:
Néha nagyon bejött, néha nagyon nem. Általában hó végén olvasom el, hogy lássam, mit ír, és az teljesült-e. Hááát... ha az enyém nem jön be, elolvasom más jegyekét, és valamelyik majdcsak jó lesz :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!