Nektek is be szokott jönni a horoszkópotok?
Eddig nem hittem benne, egy barátom mutatta meg, kíváncsiságból elolvastam a csillagképemhez tartozó 'előrejelzést', a 2017et és a 16sat is.
Eddig szóról szóra bejött, hónapra pontosan,mind a magánéleti, a munka, de még az egésségügyi előrejelzésem is...
Hátborzongató...nektek is be szokott jönni?
A horoszkóp készítők miért nem veszik figyelembe, hogy nem a születési csillagjegy számít?
Hanem az, ami idő eltelik az ember felett a születése után a Földön és eközben a jellemét a Földön ért hatások regimentje teljesen átalakítja egy személy egyéniségét?
Ezt hogyan számolják ki?
Milyen matematikával, vagy mércékkel, vagy sugallatokkal?
Erre szeretném, ha valamelyik asztrológus horoszkóp tudós varrna már egy gombot.
Immáron 40 év utáni várakozást megunva.
Már az első egy év után sem adott rá a horoszkóposok adjunktusai sem komoly választ.
Téves, nem szeretném elvenni a kenyerüket, vagy megrendíteni a hitükben.
Úgy hisznek ahogy akarnak és úgy számolgathatnak amit akarnak és ahogyan.
A bolygók valóban hatással vannak.
Pl. a Hold is a tengerre (ár/apály).
Abban viszont nem vagyok meggyőződve, hogy az emberi (folyamatosan változó állapotára), - pszichéjére - a születés pillanata az ami meghatározza a sorsát.
Mivel az élet közben folyamatosan változik.
Az embert folyamatosan alakítja és már ez van, vagy más nagyobb hatással rá.
Nem az, mikor, milyen csillagjegyben volt épp születésekor.
Példa: "szeretlek drágám mindörökké".
Ez az ígéret, pont addig tartott amíg kimondta.
(tisztelet a kivételnek)
Tömegesen - holnap, már egyáltalán nem biztos.
(csillagjegy ide, csillag, jegy oda)
Vagy esetleg holnap után 3 hónapra, már megbánta.
Ez ellenőrizhető visszamenőleg, hogy állítólag összepasszoló csillagjegyűek (milliószám)még sem passzoltak össze.
Tisztelt horoszkóp kutatók ezt én kutassam ki, vagy Önök?
(köztük sok hiresség is van, ...még Einstein is!)
Az ember változik és az alapjai marad.
A változást nem veszik figyelembe az asztrológusok.
Vitázni lehet.
A végtelenségig a kérdésről.
Ezt hívják változásnak, és tapasztalatszerzésnek.
Abszolút így van rendjén.
Tőlem, abban hisznek amiben kedvük, vagy nem tudom milyen hitük van, addig nem zavar, míg ki nem derül, hogy én a párommal csillagjegyben - elvileg nem stimmelnénk - a gyakorlatban viszont igen.
Ez a másodig gomb amit fel kellene varrni a horoszkóp anglikánjainak.
Abban biztos vagyok, hogy mindenre van ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!