Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy mutatjátok ki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy mutatjátok ki, ha egy fiú bejön nektek?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok kezdeményezőek?Hogy viselkedtek vele?Milyen jeleket szoktatok küldeni?

2017. febr. 5. 01:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Igazából annyi az egész hogy azzal aki tetszik más vagyok mint egy olyan fiúval aki iránt nem érzek semmit.

Máshogy nézek rá , keresem a tekintetét , közel alok hozzá, próbálom megérinteni.

2017. febr. 5. 01:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok kezdeményezni nem szoktam most van egy fiú aki tetszik és úgy indult az egész hogy a fülébe jutott hogy tetszik nekem onnantól ment mint a karikacsapas 😂😂😂
2017. febr. 5. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez változó. Én például sokkal kedvesebb és nyugodttabb vagyok azzal a sráccal aki tetszik nekem mint egy átlag fiú haverral (bár ideges vagyok azért). Kicsit próbálom felhívni magamra a figyelmet de nem buta liba módjára. Viszont nem tudok a szemébe nézni néha mert elpirulok teljesen és nem tudok egy épp kéz láb mondatot mondani. Keresem a társaságát és kicsit féltékenykedek olykor ha mondjuk csajt hoz fel. Viszont nem szoktam én mondani h hé te testszel vagy valami. Amíg nem mondják nekem addig én se mert félős vagyok. 20/L
2017. febr. 5. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem könnyű dolgom volt a párom is érzeztt valamit irántam így ő kezdeményezett nekem csak annyi volt a dolgom hogy elmontam hogy mit érzek iránta 17L
2017. febr. 5. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Keresem a társaságát, próbálok sokat beszelni vele, szemezek, sokat mosolygok rá, figyelmesebb leszek (lásd: megkérdezi az időt, es en válaszolok ra elsőnek, vagy ugyanezt leckevel).

Ha latom, hogy en is bejövök neki, akkor meg par napot várok, hogy biztosra menjek abban, hogy tetszem neki. Utána olyan 1 hónapig várok, hogy lépjen (nem olyan "sokat" kerek, csak annyit, hogy kezdeményezzen beszélgetést). Ha nem lep, de latom rajta, hogy meg mindig adja a jeleket, akkor kezdeményezek én. 😉

2017. febr. 5. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rá sem merek nézni csak akkor, amikor nem látja, hogy nézem.😕 Mikor a közelemben van, akkor remeg a térdem, próbálok minél természetesebben viselkedni de szerintem nem nagyon jön össze. Elpirulok, izzad a tenyerem és próbálok úgy tenni mintha észre sem vettem volna. Hat igen, a szerencsétlenkedéshez érteni kell!🤣
2017. febr. 5. 20:15
 7/8 anonim válasza:

Nagyon egyszerű a történet!

Először is... Ha jól ismered.. És pl:. Naponta beszélgettek facebookon vagy valami csevegős oldalon... Akkor.. Teljessen más vagy vele mint mondjuk egy sima haverral... El mondod neki,a dolgaidat.. Meg kérdezed tőle, hogy van? Milyen volt a napja? Mi zu van vele?? Ilyenek.. Ez már figyelmesség... Aztán beszélgess vele olyanról, hogy.. Ha ő neki tetszene valaki, akkor hogyan mutattna ki neki? Vagy hogyan kezdeményezne? És amit le írt... Vagy mond.. Csinálj úgy.. Ebből már meg tudod ő hogyan viselkedik.. Aztán kérdezz rá dolgokra.. Milyen lányok jönnek be neki? Vagy ha egy témáról elkezd beszélni.. (Még ha nem is érdekel) decsinálj úgy, mintha nagyon is érdekelne a dolog amiről beszél...stb..

2017. febr. 6. 00:06
 8/8 anonim válasza:
Keresem a tekintetét, közelebb állok hozzá, néha néha ha valamit mesélek megérintem, flörtölök. Elhívom valahova. Ha igent mond és látom hogy bejövök neki akkor nemsokára megcsókolom. A nemsokára az kb három hét nálam
2017. febr. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!