Halak! ÁLTALÁNOSSÁGBAN ti kedvelitek a szűz jegyű embereket?
Hát az már kb az elején kiderül! Általában az emberek többségét kedvelem, és elfogadom de van pár kivétel. A szűz is ilyen lehet. Vagy rosszul indul az egész, és akkor messze elkerüljük egymást, vagy nagyon jó lesz minden.
Párkapcsolatban nagyon jó mert én mint hal olyan unalmas semmitevő vagyok. Ő képes irányítani, és célt adni az életemnek. Szerintem jól meg tudja érteni, vagy inkább kiegészíteni a két fél egymást ilyen téren. Csak a halnak mindig teljesen egyenesnek kell lenni, és teljesen rábízni magát a szűz-re..., nem szavad semmit csavarni, vagy félremagyarázni (még jó szándékból sem), mert azok később észrevehetetlenül rongálni fogják a kapcsolatot, és egy pont után nagy bajokat is tudnak okozni. A szűz nagyon jól ki tud mozdítani a zárt világomból, és az élet olyan oldalát mutatja meg, amiről előtte nem is tudtam.
Én mindenkit kedvelek, aki kedves, segítőkész stb....
De ezt az asztrológiás horoszkóp öt azonnal felejtsd el, mert nincs semmi valóságalapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!