Jobb lenne, ha oroszlán lenne, mint szűz?
Ugye tudod, hogy az ember sikerélménye nem a horoszkóptól függ? Nem lehetsz ennyire buta, hogy így gondolkodj.
Csak megjegyzem. A volt férjem oroszlán volt, és semmiben nem volt sikeres ember. Az unokahúgom szűz, és 28 évesen sikeres üzletasszony lett, több nyelven beszél társalgási szinten.
Nem a horoszkóp eredménye, hanem az övé mert képes volt, és tudott is tanulni éveken át. ( nemrég orosz nyelvből diplomázott, mint orosz tolmács)
Férjem viszont elvégzett egy szakiskolát, és ennyi.
Mi a fenét csinálnál akkor , ha nem létezne a világon a horoszkóp ?
Egyébként a legsikeresebb gyerek akkor születik, ha gumicsizmában csináljátok a gyereket.
:)
A sikerélmény független az iskolázottságtól,fiam szűz és 128-as IQ-val alig bírta elvégezni a szakiskolát annyira utálta,majd autodidakta szorgalommal sikeres programozó lett,sőt az aszcendense révén vezetői vénája van,ahová kerül ott előbb-utóbb kisfőnök lesz és abszolút elégedett vele.Továbbá empatikus,érzékeny és segítőkész amit a többiek is...Az oroszlánok többsége csak a becsvágyuk/nagyravágyásuk miatt érik el a sikereket,aztán öntelt nagyképű hólyagokká válnak,mert fejükbe száll a dicsőség...
Ha a gyerek születése a két jegy határára esik,talán megkapja mindkettő pozitív hatásait....majd akkor jön amikor jönni akar,ezt nem te döntöd el,bármennyire szeretnéd..
Nem tudom, hol olvastál olyat a szűzről, hogy nem lesz sikeres... A szüzek rendszerint iszonyat kitartóak. Ők a legkeményebben dolgozó jegy. Igaz, előfordul, hogy nincsenek vezetői ambícióik, de ettől még nagyon is lehetnek sikeresek.
Egyébként az oroszlánoknál is találni sikerteleneket szép számmal.
" Az oroszlánok többsége csak a becsvágyuk/nagyravágyásuk miatt érik el a sikereket,aztán öntelt nagyképű hólyagokká válnak,mert fejükbe száll a dicsőség..."
De a szűz horoszkópú fiad az szent mi?? Miért kell más gyerekét ennyire ócsárolni? Jó magam oroszlán vagyok, és nem vagyok becsvágyó, nagyképű hólyag. De olvasva amit írtál elismerem, hogy okosabb vagyok a fiadnál, mert én legalább elsőre sikeresen lediplomáztam, és azóta is normális munkahelyen dolgozom. Nem vagyok becsvágyó, nem nyalok senkinek, és nem taposok el senkit a karrierem érdekében.. De nagyon utálom aki ilyen hülyeséget ír mint te.
Ha ebben ennyire hiszel: az lesz, ami meg van írva.
Nekem elvileg skorpió lett volna a fiam. Ehhez képest 10 nappal később érkezett, nyilas jegyűként. Ez a része hidegen hagy. :)
Csak gondoltam leírom, hogy abban a 10 napban mindent kipróbáltam, hátha ki lehet csalogatni. Csípős kaja, szex, lépcsőzés, emelgetés, mindent, ami veszélytelen. Hiába. Jött, amikor eljött az ideje. :)
És rohadtul nem illik rá semmi, amit a nyilasról írnak. Rám se, pedig én is az vagyok. És egymásra is csak külsőre hasonlítunk.
"És rohadtul nem illik rá semmi, amit a nyilasról írnak."
A nyilas csak a napjegyetek, tehát ez a születéskor a Nap helyzetét jelzi csak és kizárólag, de akkor még nem esett szó a többi égitestről (merthogy van még ott bizony hold, Merkúr, Mars, stb.), sem az aszcendensről, ami sokak szerint még fontosabb, mint a napjegy. Na mindegy, szóval ezek azért árnyalják a személyiséget.
Nálam pl. az van, hogy skorpió a napjegyem, de rengeteg dolog van a nyilasban nálam, tehát inkább a "nyilasságot" érezni rajtam, semmint a "skorpióságot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!