Nyilas nőként szűz férfiakhoz vonzódni mennyire "ésszerű"? Mi lehet ennek az oka?
Ez nem feltétlenül ésszerűség kérdése. Én meg férfi létemre a szűz lányokhoz vonzódom.
Aztán mindről kiderült, hogy mégsem szűz...
XDDD Ez így elég vicces olvasni.
Ne haragudj, de én utoljára 13 éves koromban hittem a horoszkópban.
Itt nincs semmi ésszerű dolog. Remélem megadatik neked a belátás, hogy nincs semmi összefüggés az ilyen dolgok közt.
Ha annyira szeretnél egy szűz jegyű pasit, akkor tegyél érte és ne a horoszkópját olvassad.
Szerintem ez a görcsös csillagjegy olvasás nagyon tönkreteszi a kapcsolatot.
Szerintem 3-aska jobban görcsöl a témán mint kérdező,ráadásul eltévedt...Én csak barátság kérdésben tudok hozzászólni megerősítésként ha az segít valamit.
Kisfiam (21) még oviskorában ismert meg egy nyilas j. srácot,akivel a mai napig elválaszthatatlanok,sőt egyik alkalommal amikor becsöngetett hozzánk fiam első reakciója volt,hogy "csak nem a lelki társam?" :)
“4-eske”
Ez arra vall hogy a gondolkodásmódod inkább hajaz gyerekére mint felnőttére...
A 3. vàlaszadó tökéletes választ adott, a lényeg hogy átadjuk magunkat és figyelmünket a másiknak, nem az hogy a sok állatságra figyeljünk...
Abból nem fog jó párkapcsolat kiépülni SOHA!
Köszönöm 5ös, hogy egyetértesz velem.
:)
Háromacska vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!