Általánosságban kedvelitek a szűz jegyű embereket?
Nem.
Szerintem, túl nagyok az elvárásaik önmagukkal és másokkal szemben is. Önmagukkal szemben azért (szerencsére) szigorúbbak, ez lehet az oka annak, hogy sokszor elégedetlenek a külsejükkel, vagy a képességeikkel.
Túl "csípős" a nyelvük, folyton kritizálják az embert, sokszor észre sem véve azt, hogy esetleg megbántották a másikat.
Hajlamosak a túlzott "agyalásra". Sokszor előreszaladnak egy gondolatmenetben, majd másokkal kapcsolatban negatív (sokszor hibás) végkövetkeztetést vonnak le.
Folyton hibát (és hibást is) keresnek a környezetükben, még akkor is, ha a dolog olyan banális, hogy említésre sem lenne méltó.
Egész nap pörögnek és kifejezetten zavarja őket az, ha a másik szeretne egy kicsit lazítani.
Vannak azért jó tulajdonságaik is.
Őszinték és (általában) odaadóak is.
Háziasak, szeretnek takarítani.
Jó a logikájuk, gyorsan átlátják a legbonyolultabb helyzetet is.
2 válaszoló! Én szűz jegyű vagyok és el kell ismerjem hihetetlen pontos leírást adtál rólam haha :D
Neked mi a jegyed, kíváncsivá tettél.:)
A mérhetetlen odaadásuk és feltétel nélküli jóindulatuk irigylésre méltó, de hogy elindulni nem lehet velük, egy vacsorát elkészíteni nem tudnak időre, hogy órákig kell hallgatni, ki mit csinált rosszul, attól kivagyok.
Közeli családtagjaim közt van szűz, kivételesen intelligensnek kell mindenkinek lennie, hogy elkeeüljük a konfliktusokat.
Hajlamosak a túlzásokra, a paranoiára, feszengenek, hiszik, hogy tőlük forog a világ kereke, és ha valami nem jó, azt ők rontották el. Fárasztóak. De nagyszerű társak mindezek mellett.
Furcsamód én is Szűz jegyű vagyok. De túlagyalás a problémákon egyáltalán nem jellemző rám, ahogy az sem, hogy körülöttem forog a világ.
Nem is vagyok egy otthonülős típus, bármit megszervezek, előkészítek előre. Egyedül talán azt nem szeretem, ha minden le van fixálva előre és utólag mégis bele van kontárkodva a dolgokba úgy, hogy nem is értesítenek róla.
Nekem mindössze két kifejlet van egy problémára, vagy meg tudom oldani vagy nem, utóbbinál kérek segítséget. Nem nagy kaland.
Lazára veszem alaphangon a figurát, de ha kell keményen odateszem magam a megoldás érdekében legyen bármilyen terület az életben.
29/f
Kénytelen vagyok kedvelni a Szüzeket 😀
Kritikus vagyok, igen, s őszinte, meg is bántok vele másokat.
A háziasság nem jellemző, takarítani se szeretek, viszont a rendetlenség utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!