Általánosságban kedvelitek a szűz jegyű embereket?
"Tudom,agyrém,de ha én energiát fektetek valamibe,akkor nem tűröm,hogy más belesz@rjon."
Épp ez a lényeg! A másik ember nem szarja le a munkádat, csak nincs kedve felugrani, ha mondjuk éppen pihen és rohanni megvalósítani egy olyan dolgot, ami talán csak számodra fontos.
Van aki nyugisabb, van aki pörgősebb.
A "lusta, mint a dög" jelző használata, azért "enyhe" túlzás is lehet, egy adott helyzetben... :))
Két közvetlen kolleganőm volt, azt hittem jól kijövök velük.Az egyik hátba szúrt.Fogalmam se volt, hogy problémája van velem, nem szólt, nem beszéltük meg, rögtön a főnökhöz rohant... panaszkodni.
A másikkal tényleg bizalmas ,jó viszonyban voltunk.De ő meg eltítkolta, hogy le akar számolni és az ország másik felébe költözik az expárjához, akire amúgy mindig panaszkodott...Leesett az állam, mikor megtudtam, elmegy, rosszul érintett,mert kedveltem..
Szóval,én nagyot csalódtam bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!