Veletek is így van ez?
Sziasztok! Most inkább Halak csillagjegyű emberektől szeretnék kérdezni, ugyan is, felmerült bennem az a kérdés, hogy csak velem van ez így?
Arról lenne szó, hogy a Halak csillagjegy egy nagyon kreatív csillagjegy, és azt mondják, nagyon tehetséges, író, festő, vagy színész.
Én pl imádok írni, forgatókönyveket is meg színészkedni is nagyon szeret-nék(!), mert nincsen lehetőségem a környéken sehol (😔)
Veletek is így van ez? Színészetben, mi Halak tényleg tehetségesek vagyunk? Ez aszcendens-től is függ? Vagy ezt így nem lehet meghatározni?
Csak kíváncsiságból kérdem, és légyszi normális válaszokat, köszi :)
02.26 :)
Egyikből sem vagyok tehetséges, sőt, teljesen távol állnak az általad említett dolgok :)
Neked mi az aszcendensed? :)
...
Nem úgy értettem... Azért mondtam, mert az Oroszlán CSILLAGJEGYŰEK általában szeretnek szerepelni.
Nekem egyik ismerősöm Halak, Oroszlán aszcendenssel. Iszonyatosan irritáló személyisége van, rettenetesen nagyképű, a világ közepének gondolja magát. Szeret szerepelni, legszívesebben elvárná,hogy mindenki kussban üljön és egész nap csak őt hallgassa :D Azt, hogy színészkedni mennyire tud, nem tudom, de szép hangja van, szokott fellépni is.
Két másik halak ismerősöm van, rájuk ezek közül egyik sem jellemző, talán csak az, hogy szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Az ő aszcendensüket nem ismerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!