Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen elviselhetetlenek...

Miért ilyen elviselhetetlenek a skoripió jegyű emberek?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, hihetetlenül irritáló a stílusuk és minden más dolgaik. Rengeteg dolog van bennük amit lehetetlenség elviselni, például az hogy azt hiszik ők a legjobbak egy adott dologban, márpedig vannak náluk jobbak csak nem bírják ezt elviselni mert irigy f...szopók. Utálom hogy mindig övék az utolsó szó, volt barátnőm például mindig kiforgatta a szavaimat és akármennyire volt igazam mindig azt akarta (legalábbis próbálta) hogy úgy végződjön a vita hogy még én erezzem magam sz@rul. Egyik jó cimborám ugyanez. Viszont az is igaz hogy mindent cinkemet meg tudom vele beszélni, mert kevés igazi barátjai közt én.benne vagyok. Viszont volt hogy össze is verekedtünk mert egy ezer éves dolgot hozott fel teljesen váratlanul és én neki mentem.

Egy 23 éves ikrek férfi.

#horoszkóp #skorpió #irigyszemetek
2018. dec. 29. 19:15
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%

#28 vagyok

Nálam védekező mechanizmus, h elmarom a másikat magam mellől vagy előbb ártok, hogy ő már ne tudjon.

2019. jan. 11. 07:58
 32/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, ehhez csak gratulálni tudok. :D Ilyen alapon miért nem ölsz meg egy rendőrt, hogy az ne bírjon megbüntetni? igazi gyökér vagy. :D
2019. jan. 11. 17:54
 33/50 A kérdező kommentje:
Ráadásul elég gyenge taktika is, mert honnan veszed, hogy hozzád hasonlóan ő nem fog bosszút állni? :D
2019. jan. 11. 17:55
 34/50 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem random idegenekről szól.

Hanem olyanokról akik álnok módon próbálnak a bizalmamba férkőzni, higy kihasználhassák a jószívűségem.

Nem véletlenül teszem azt, amit.

2019. jan. 12. 08:43
 35/50 A kérdező kommentje:
Hát ha közeli emberekkel csinálod ezt az még gázabb. Én sem azt mondom hogy mindenkinek meg kell nyílni, de ez a betegesen “én nem bízok meg senkiben” szerintem nem vezet semmi jóhoz. És random idegenekről senki nem beszélt.:)
2019. jan. 12. 16:35
 36/50 A kérdező kommentje:
Az emberi kapcsolatok a kölcsönös bizalomról szólnak. Ezek szerint te senkiben sem bízol meg csak hogy ne tudjanak kihasználni? 🤨
2019. jan. 12. 16:36
 37/50 anonim ***** válasza:
95%

Hidd el, ha éveken keresztül átb@$znak egy idő után te sem fogsz senkiben megbízni.

(A random idegent meg a rendőrös példádra írtam)

2019. jan. 12. 20:45
 38/50 anonim ***** válasza:
31%

Képzeld kérdező, nekem skorpió jegyű volt a pasim, ráadásul pszichopata.. 😂😂 Képzelheted.... De legyőztem:D

23L\Halak

2019. jan. 12. 20:57
 39/50 anonim ***** válasza:
72%

Skorpió vagyok Mérleg aszcendenssel, így a jegyre jellemző negatív vonások csak árnyaltabb formába voltak (vannak?) jelen az életemben.

Jó pár évvel ezelőtt komoly önfejlesztésbe kezdtem és mára már Szűz csillagjegyű családtagom folyamatos szekálását is képes vagyok higgadtan kezelni.

Rájöttem arra, hogy "nehéz" természetű emberek ellen hadakozni csak idő és energiaveszteség. A környezetedben élőket közvetlen módon nem változtathatod meg, viszont te magad nézőpontot válthatsz és - meglátva a téged elérő konfliktushelyzetek tanító jellegét - könnyebben kezelheted azokat.

Nem állítom azt, hogy "fenékig tejfel" Skorpiónak lenni, viszont megvan rá a lehetőséged és az erőd, hogy önnön hibáidból tanulva, azokat meghaladva nagyot fejlődj. :)

2019. jan. 18. 06:58
 40/50 anonim ***** válasza:
74%
Az igaz, hogy a skorpiók nehéz esetek, és gonoszak is tudnak lenni, de nem irigyek!
2019. jan. 18. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!