Miért ilyen elviselhetetlenek a skoripió jegyű emberek?
Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, hihetetlenül irritáló a stílusuk és minden más dolgaik. Rengeteg dolog van bennük amit lehetetlenség elviselni, például az hogy azt hiszik ők a legjobbak egy adott dologban, márpedig vannak náluk jobbak csak nem bírják ezt elviselni mert irigy f...szopók. Utálom hogy mindig övék az utolsó szó, volt barátnőm például mindig kiforgatta a szavaimat és akármennyire volt igazam mindig azt akarta (legalábbis próbálta) hogy úgy végződjön a vita hogy még én erezzem magam sz@rul. Egyik jó cimborám ugyanez. Viszont az is igaz hogy mindent cinkemet meg tudom vele beszélni, mert kevés igazi barátjai közt én.benne vagyok. Viszont volt hogy össze is verekedtünk mert egy ezer éves dolgot hozott fel teljesen váratlanul és én neki mentem.
Egy 23 éves ikrek férfi.
#28 vagyok
Nálam védekező mechanizmus, h elmarom a másikat magam mellől vagy előbb ártok, hogy ő már ne tudjon.
Ez nem random idegenekről szól.
Hanem olyanokról akik álnok módon próbálnak a bizalmamba férkőzni, higy kihasználhassák a jószívűségem.
Nem véletlenül teszem azt, amit.
Hidd el, ha éveken keresztül átb@$znak egy idő után te sem fogsz senkiben megbízni.
(A random idegent meg a rendőrös példádra írtam)
Képzeld kérdező, nekem skorpió jegyű volt a pasim, ráadásul pszichopata.. 😂😂 Képzelheted.... De legyőztem:D
23L\Halak
Skorpió vagyok Mérleg aszcendenssel, így a jegyre jellemző negatív vonások csak árnyaltabb formába voltak (vannak?) jelen az életemben.
Jó pár évvel ezelőtt komoly önfejlesztésbe kezdtem és mára már Szűz csillagjegyű családtagom folyamatos szekálását is képes vagyok higgadtan kezelni.
Rájöttem arra, hogy "nehéz" természetű emberek ellen hadakozni csak idő és energiaveszteség. A környezetedben élőket közvetlen módon nem változtathatod meg, viszont te magad nézőpontot válthatsz és - meglátva a téged elérő konfliktushelyzetek tanító jellegét - könnyebben kezelheted azokat.
Nem állítom azt, hogy "fenékig tejfel" Skorpiónak lenni, viszont megvan rá a lehetőséged és az erőd, hogy önnön hibáidból tanulva, azokat meghaladva nagyot fejlődj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!