Miért ilyen elviselhetetlenek a skoripió jegyű emberek?
Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, hihetetlenül irritáló a stílusuk és minden más dolgaik. Rengeteg dolog van bennük amit lehetetlenség elviselni, például az hogy azt hiszik ők a legjobbak egy adott dologban, márpedig vannak náluk jobbak csak nem bírják ezt elviselni mert irigy f...szopók. Utálom hogy mindig övék az utolsó szó, volt barátnőm például mindig kiforgatta a szavaimat és akármennyire volt igazam mindig azt akarta (legalábbis próbálta) hogy úgy végződjön a vita hogy még én erezzem magam sz@rul. Egyik jó cimborám ugyanez. Viszont az is igaz hogy mindent cinkemet meg tudom vele beszélni, mert kevés igazi barátjai közt én.benne vagyok. Viszont volt hogy össze is verekedtünk mert egy ezer éves dolgot hozott fel teljesen váratlanul és én neki mentem.
Egy 23 éves ikrek férfi.
Én csippantom a Skorpiókat, bár az engesztelhetetlenségüktől a falra tudok mászni. A Bikák is ilyenek kicsit, a megbocsátás nekik se könnyebb, de a Skorpiókhoz képest szerintem sehol nincsenek ezen a téren.
Ugyanakkor tetszik, hogy impulzívak, mély érzésűek, ellenállóak és velük lehet csipkelődni, ugratni egymást a legjobban. A szex is fantasztikus velük. Haveri, lazább baráti vagy szexkapcsolatban jól kijövök velük. De mélyebb érzelmi kapcsolatba (baráti, szerelmi) tuti nem bonyolódnék velük, ahhoz nekem túl nehézkesek.
Egy 32 éves Ikrek nő
Két skorpió lányt ismerek. Mindkettő ott keveri a szart, ahol csak lehet. Engem is a hideg ráz tőlük.
Nagyon nagyra vannak magukkal...
En kedvelem a skorikat de tenyleg nagyra verik magukat mert eppen ebben a skorpio csillagjegy idoszakaban szulettek!:-) Meg mert sokan sotet urhoz es urnohoz hasonlitjak ezt a jegyet pedig sok kozuk nincs hozza! Foleg hogy nem is epp ennyibol all a csillagjegy...! :-) nem egy tesze tosza skori hapsit ismerek, noben pedig egy mindent kifecsego pletykas tyukot!:-) Valoszinu az aszcendens!
Az alapveto skorpio tulajdonsagok kozul ezeket figyeltem meg: agresszivitas(szoban vagy akar fizikalisan), feltekenyseg, martirkodas, szeretetehseg..!
En rakkent irom hogy hasonlo tulajdonsaguk vannak a vizjegyu jegyeket (micsoda ujdonsag) es en sem tyukanyo modjara mindenem a gyerekneveles es a csaladom 22 evesen :-) Eppen a szexualis kepessegeimtol is elvoltak ajulva kivetel nelkul a partnereim, pedig bika az aszcendensem, hogy lehet nem csak a skorpiok szeretik a szexet!:-) Sot en a vizontoket kedvelem nagyon ilyen teren pedig ismerve jegyeiket egyikben sem volt egy csepp skorpiosag se..:-D Ez csak hulye duma..!:-)
Viszont kedves kerdezo, skorpio vagy akar en vagy a halak jegy barkinel dominalhat mi kepesek vagyunk evekkel ezelotti dolgot tokeletesen felhantorgatni es a masik tyukszemere lepbi ezaltal mert lehetetlen visszagondolni az annyi evvel ezelotti valaszukra az adott helyzetben...! 😹 csunya rossz dolog de jobb mintha fizikalisan pofan vagnank a masikat mint egy kos vagy sorolhtnam.....:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!