A vízjegyek (Rák, Skorpió, Halak) mennyire élnek aktív
szexuális életet?
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 12:45
1/10 anonim válasza:
Mikor?
2018. szept. 6. 13:08
2/10 anonim válasza:
hat azok a Rakok, Skorpiok, es Halak, akik az ezoteriara alapozzak az eletuket, valoszinuleg kevesbe elnek szexualisan aktiv eletet, mint azok, akik ehelyett a hulyeseg helyett a partnerukre forditjak az idejuket, energiajukat. :D
2018. szept. 6. 13:10
3/10 anonim válasza:
Abszolút!
Különösen a halak: élnek, mint hal a vízben!
2018. szept. 6. 14:43
4/10 anonim válasza:
Skorpió vagyok jelentem, ugyanakkor Ízisz az egyiptomi horoszkópban.Szóval képzelheted😂😂😂😂
2018. szept. 6. 14:54
5/10 anonim válasza:
Én halak vagyok, a párom skorpió, és nem panazkodhatok ezen a téren. Szinte mindennap (akár többszőr is) együtt vagyunk :)
2018. szept. 6. 18:19
6/10 anonim válasza:
Lábfétises vagyok, így amikor meglátok egy szép női lábfejet, akkor magamban leélem a dolgokat. Egy Rák.
2018. szept. 6. 22:31
7/10 D-Mano válasza:
Mi a Mars helyzete? Mi a helyzet az 5. horoszkópházzal?? stb. stb...
2018. szept. 6. 23:08
8/10 anonim válasza:
Én skori napjegyű vagyok, de ez önmagában nem jelent semmit. Kapcsolatban aktív vagyok, de ha épp nincs kapcsolatom, akkor nem hajtom a szexet.
2018. szept. 7. 07:14
9/10 anonim válasza:
En imadom a szexet, es igenylem is barmikor ha van kapcsolatom ha nincs vagy epp a kapcsolatom nem olyan idoszakaban van ahol ezt megkapom.
Embertol fugg hogy ezt otthon magamnak oldom e meg segedeszkozokkel, vagy ha nem er annyit az illeto akkor vannak erre megfelelo “embereim”.
Mielott jonnenek a k..rvazasok a “mar nem er annyit az illeto” szakaszaig van lehetosegunk valtoztatni a partneremmel a dolgokon, de valoszinuleg mar csak a kinlodas van egymassal de nem engedtuk el teljesen a masikat. Sajnos volt egy ilyen kapcsolatom amiben szuksegem volt mas emberre mert mar frusztralt voltam.
Azon kivul pedig ha nincs kapcsolatom es van egy olyan ember aki tudja hogy mirol szol az amit csinlunk es nem faraszt a felesleges szovegelesekkel akkor neha eljarok vele mert egy ido utan megunom mert nem tud plussz dolgot felmutatni szamomra epp ezert sem kezdenek vele kapcsolatot.
Rak vagyok
2018. szept. 14. 17:51
10/10 anonim válasza:
Skorpió vagyok és eléggé szexcentrikus. A párom is szerencsére(ő kos).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!