Nektek is van olyan, hogy csak "megfigyelők" vagytok az adott helyzetben?
Az utóbbi időben sokszor azt veszem észre, hogy csak megfigyelője vagyok a dolgoknak és nem vagyok képes átélni azokat. Pl.: egy koncerten vagyok és így csak telik múlik az idő és olyan mintha ott se lennék, pedig ugrálok énekelek de mégis vagy egy randi úgy eltelik, hogy igazából nem nagyon emlékszem semmire. stb. stb.
Veletek is van ilyen? Ez ellen mit lehetne tenni?
Nem járok tömegbe, társaságba, koncertekre csak azért hogy ne legyek otthon, és randevúra sem ha az illető nem érdekel.
Te azért érzel így mert igazából nem is érdekel az amibe belemászol. Csak mész azért hogy legyél valahol.
Pedig a kedvenc zenekarom volt..
És olyankor mi a helyzet ha mindennel így érzek, hogy nem izgat? Itthon is egész nap unatkozom bármit is csinálok..
Kezd megerősödni a kapcsolatod a legfelsőbb éneddel, így egyre inkább "csak" tudatos szemlélőjévé válsz majd az élet történéseinek.
Gratulálok, jó úton jársz. Csak így tovább! :)
7-s véleményét osztom, szerintem is a tudatod kezd kiemelkedni az illúzió(maya) köréből.
De ez nem azt jelenti hogy soha többé nem élhetsz át semmit, csak tudatosan. Ami egy sokkal tisztább és gyönyörűbb módja annak ahogy êled az életed.Rátalálsz az Utadra és tudatos cselekedeteid egy boldogabb,kiegyensyozottabb és teljesebb élethez vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!