Aktív mágiahasználó, boszorkány, legyen az fekete vagy fehér, melyek a legerősebbek? Wiccácról esetleg vélemény?
Figyelt kérdés
Trollok kíméljenek.
Leginkább a mágiahasználat érdekel, meg a fejlődés, új vagyok a témában. :) A boszorkányság érdekel, de azt hallottam, hogy a wiccák gyengék. A fekete nem vonz.
Valaki esetleg erről valamit tudna írni?:)
Privátban is érdekelnek történetek, vagy itt leírva, ki hogyan fejlődött fel magas szintre mágiahasználatot illetően. :)
2017. szept. 4. 02:14
1/6 anonim válasza:
A wicca semv gyenge de ő főleg az elemekkel boszorkánykodik :)
2/6 anonim válasza:
Most mi érdekwl? A ceremoniális màgia vagy a föld mágia? Bár, amíg fekete és fehér mágiában gondolkozol, semmi értelme a dolognak.
3/6 anonim válasza:
Az az erősebb, amelyikbe több energiát tudsz bele tenni.
Nem elsősorban az irányzattól függ.
4/6 anonim válasza:
Majdnem minden ilyen poszt alá kommentelés, hogy nem létezik fekete mágia, de ebbe már olyan szinten belefáradtam, hogy kezdek azon gondolkodni nem írom le többet
6/6 anonim válasza:
Nem érdekel a fekete? És esetleg a barna?! :D mágia :D na komolyra fordítva a wicca egy szivárványos szintű (nálunk igy hivták a fogyatékos iskolát) ha tényleg érdekel akkor leginkább a történelemből tudsz tanulni a boszorkány üldözések a görög és egyiptomi varázslatok valamint a shinto igék és pecsétek - a tudás fent van a világ hálózatán csupán szét van szórodva a te feladatod hogy meg keresd és összeileszd a számodra fontos darabokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!