2/10 anonim válasza:
Én viszonylag az vagyok, de a munkáért soha nem hanyaholtam a párom, mármint amikor van
3/10 anonim válasza:
kitartóak a munkában, és mindent beleadnak, de nem hanyagolnak el, párom bak.
4/10 anonim válasza:
Kitartó, szívós. De a munka nem megy a kapcsolatunk rovására. De tény hogy szereti a munkáját. És van benne egy kis mánia.
5/10 anonim válasza:
Az én apám az. Egésznap dolgozik és imádja a munkáját.
6/10 anonim válasza:
Férjem bak, rengeteget dolgozik. Maximalista a munkájában. Vezető pozícióban van.
7/10 anonim válasza:
Komoly? Exem bak, és olyan munkakerülő volt, mint a fene. Többek közt ezért is hagytam el.
8/10 anonim válasza:
Nem, de ezek szerint a te embered munkamániásabb, mint amennyire te szeretnéd.
10/10 anonim válasza:
Igaz, hogy nem férfi vagyok, de Bak. A legtöbb Bak, akit ismerek, beleértve magam is, rengeteget dolgozik, és elég maximalista ezzel kapcsolatban. Velem is nem egyszer előfordult, hogy napi 12-13 órát dolgoztam, heti hét nap, mert örömömet leltem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!