Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlan napjegyu nok velemeny?

Oroszlan napjegyu nok velemeny?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok oroszlan holgyekkel kapcs pozitiv es negativ dolog egyarant..
2018. júl. 3. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon tudok szeretni. Érzékeny vagyok és törékeny, mint a porcelán. Ugyanakkor őszinte is, szabad szájú, de illedelmes. Erősnek tűnő, csak az igazi szeretteim ismerik a gyenge oldalam. Nem bántok másokat tudatosan, nem használok ki őket, de utálom ha engem, vagy másokat valaki kihasznál, semmibe néz valaki.

A nagyvonalúság nálam nagy erény, ahogy a tisztesség és a dominancia (nem erőszakosság vagy korlátozás) is.

2018. júl. 3. 20:47
 2/9 D-Mano ***** válasza:
31%
Érzékenyek, befelé fordulók, félénkek és álmodozóak. Nem szeretnek igazán új dolgokba belekezdeni. Szívesen követik mások utasításait. A konfliktusokat inkább kerülik. Inkább gyakorlatiasak, mint kreatívak.
2018. júl. 3. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

"Érzékenyek, befelé fordulók, félénkek és álmodozóak. Nem szeretnek igazán új dolgokba belekezdeni. Szívesen követik mások utasításait. A konfliktusokat inkább kerülik. Inkább gyakorlatiasak, mint kreatívak."

Te találkoztál már valaha oroszlán nővel? :D Mert a leírásodnak a tökéletes ellentétük. Nem kreatívak? Ne röhögtess. :D Félénk oroszlán? xDDDDD

Nagyon vicceset írtál, jót nevettem, köszi.

2018. júl. 3. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nos, én nő vagyok, sokan sokfélék szerintem, volt egy jó barátnőm ezzel a napjeggyel, de volt egy kétszínű dög is, akinek segítettem a bajban, és visszaélt vele. A napjegy csak egy, kevés.
2018. júl. 3. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Az elso valaszolo amit ir, az nagyon igaz rám. A második, hat az nem tudom mi, de nem oroszlán.
2018. júl. 3. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy erösnek tünik, de csak az igazi szerettei ismerik a gyenge oldalat, az is igaz szerintem. Söt, gyakran még nekik is csak NAGYON sokára mutatjak meg magukat. Könnyen sebezhetöek, de nem mindig ismerik be ha valami fájt, éppen azért, hogy erösnek mutatkozzanak. Elsö találkozáskor tünhetnek flegmának, holott az csak álarc.
2018. júl. 3. 22:11
 7/9 D-Mano ***** válasza:

Kedves 3-as!

Minden lehetséges.

Tegyük a Napot a 12. Házba, az Aszcendenst a Szűzbe, a Holdat és a Marsot a Halakba. Hidd el ez nem lesz túl bátor Oroszlán. Mondjuk kreatív az viszont igen.

//Egyébként ismerek Oroszlán nőket. Sőt, kettő olyat is, akinek még az Aszcendense is az a Napjegyén kívül. Az egyikük hozza is a belevaló Oroszlánt, a másikuk viszont elég félénk, de az is igaz, hogy ellenben kreatív.

2018. júl. 3. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
férfit ismertem többet is, nő se sokkal más. egoista beképzelt barmok, azt hiszik a s..gükből süt ki a nap, nagyszájúak, vezér típusok. extrovertáltak. semmiképp se az amit a második írt, az max halak. szerintem annyi álmuk van hogy híresek lesznek, vagy gazdagok, a földhöz ragadt anyagiasságtól az életben nem fognak elrugaszkodni. szívesen kihasználnak másokat, mert csak az érdekli őket hogy nekik jó legyen. azt mondanám ösztönlények. mint az oroszlánok, nem véletlen ez a neve. ha kicsit megsérted a büszkeségüket vérig fognak sértődni és teszik az áldozatot. all in alles párkapcsolatra semmiképp nem ajánlom őket, barátnak meg csak ha ugyanaz a típus vagy, bár készülj a folytonos versengésre és erőfitogtatásra.
2018. júl. 9. 20:38
 9/9 anonim válasza:
Introvertált oroszlán vagyok, úgyhogy kedves nyolcas, nagyon nincs igazad.
2018. szept. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!