Oroszlán férfira mennyire igazak az alábbi àlítàsok? -Jók az ágyban -Féltékeny típusúak Akinek oroszlán jegyű a pàrjàt egyetért ezekkel az àllítàsokkal?
Nem jók az ágyban, csak bedugja, lök párat, de azért persze el van magától ájulva.
Csak olyankor féltékeny, amikor tart 3 másodperc szünetet az önimádatban.
Ismertem tobb oroszlan ferfit konkretan harmat, egyel pedig voltam is..
Ketto onimado volt, megis tele voltak ketelyekkel, a minel nagyobb, feltunobb dolgok, kiralyi stilus szinten mindkettore igaz volt. Mindketto megakart vasarolni csak hogy vele legyek, a megvasarlast szoszerint ertem ,nem esett nehezukre sorolni mi var ram ha veluk lennek...(anyagi dolgok)
Az egyikuk okosabban tudta ezt eloadni hat belementem a jatekba mert bontogattam a szarnyaimat megnezem mennyire lesz ragos falat nekem egy ilyen ferfi..
Odaado a szexben, viszont lusta sz***r, a nagy kiralyi onbizalom mar a sajat udvaraban volt medence, hat ott ugy szegyenloskodott mint egy kislany ha szexeltunk volna... (kamu a nagy onbizalom, nagy oroszlan uvoltes es el is iszkolt ha nem ijedtel meg tole szoszerint..:-)) Igenye volt arr ahogy korulugrald, ajnarozd hogy mekkora csaszar, eleinte aranyos volt tole az igyekezet, igy volt hogy "erdemtelenul" de "megdicsertem" hat utana mi volt.... mar csak voros szonyeget kellett volna leteriteni hogy Omeltosaganak...:-D
Aranykalitkaba akart zarni, mindent fele ajandekkal meglepett, csak hogy szamonkerhessen ha feloraval tovabb voltam a boltban vagy ha este a barataimmal beszelgettem az interneten. Megkaptam az egyik autojat, meg a baratnom sem ulhetett be mellem....:-D
Borzalmas volt, nem is tudom sok no akik luxus eletvitelt folytatnak egy ferfi mellett, 10/9 esetben ilyen aron, hogy kepesek elviselni...... Nem jelzo rajuk az hogy k...rvak, annal rosszabb szanni valoak...
A masik oroszlan ferfi aki visszafogottsag nelkul megakart venni, nem foglalkoztam vele, nos Oméltosagat ez annyira sertette hogy elutasitottak, egeszen a rendorsegig ment hogy feljelentsen, es elhordjon mindenfele sz***rnak mert nem foglalkoztam vele, es O szerinte en voltam a hulye meg az izlestelen....:-D
A masik egy oroszlan tok normalis volt, igaz a noje mellett startolt ram, volt egy oroszlan "baratnom is"...
Ha nem szelsosegesen jellemzoek az Oroszlan jegyre a tipikus tulajdonsagaik, szerintem nagyon szeretni valoak, nagyvonaluak a szeretteikkel,barataikkal, szeretik kicsit az eszuket jatszani de ezt megfelelo tars mellett lehet " esszel" is csinalni akik kicsit visszarantjak mielott elszallna veluk a lo... Kepesek hatarozottan, onbizalommal telve fellepni akar idegen helyzetekben es nem ugy akarnak igazsagot tenni hogy minel hangosabban uvoltenek... Szeretik a minoseget, élni az életet, kissé hedonisták....
Nekem a holdam illetve tobb jegyem is az oroszlan jegyen all, illetve bizonyos hazak is.. Vannak ram jellemzo vonasaik, illetve kulsosegekben mutatkozik meg ez a "macskaszeruseg" ami jellemzi a tipikus oroszlan holgyeket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!