Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van az hogy az emberek...

Miért van az hogy az emberek annyira ki vannak hegyezve a normál horoszkópra ami nem sokat ér szerintem, míg vannak más horoszkópok amik sokkal több igazságot tartalmaznak?

Figyelt kérdés
Nekem pl. az egyiptomi horoszkóp nagyon bejött,olyan mintha ismerne... Persze tudom, nem vagyunk egyformák, de az európai horoszkóp akkor is teli van baromsággal.
2018. jún. 30. 01:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

9.

Jó, biztos lehetne hozni harminc olyan embert, aki emberekkel foglalkozik, de nem azt írja a horoszkópja. Vagy írja, de a kínai. Az egyiptomi nem, vagy fordítva. Vagy tök mást ír.

A kérdés az, hogy melyik horoszkóp ír igazságot, S mely horoszkóp pontosabb. Én pontosan a kérdésre válaszoltam. Egyik sem ír valós dolgokat.

2018. jún. 30. 14:23
 12/26 anonim ***** válasza:
37%

Kommentjeid alapján igazad lehet kérdező, de az asztrológia ősi 'tudomány' - és kik foglalkoztak emberekkel az ókori Egyiptomban?

Talán a munkafelügyelők, akik hajcsárok voltak, nem egy frankó példa.

2018. jún. 30. 15:06
 13/26 A kérdező kommentje:

Ez úgy van, Dubitus,ahogy leirtad.Mindenki más és más és eszerint más horoszkóp az amiben igazságot látnak.És nem mondom hogy némely embereknek nem segíthet az európai horoszkóp de túl van értékelve míg a többi horoszkóp azért hitelesebb. És ezt objektíven mondom, úgy hogy sokáig abszolút nem érdekelt ez a téma mert a normál horoszkópban csalódtam,és akkoriban, bár tudtam vannak más horoszkópok is, de csak a kínaihoz jutottam hozzá ami bár nagyon érdekesnek tűnt de nem volt kielégítő. Akkoriban még eléggé el voltam tévedve, kerestem az utam,az önismeretem gyenge lábakon állt.

Mostmár tisztában vagyok önmagammal és a világgal, persze még mindig érnek meglepetések,a "tanulásnak" még nincs vége, de azt hiszem soha sem lesz.

Mindenesetre a horoszkópok nem hasznavehetetlenek, csak valakinek ez, másnak az értelmezhető és ad megerősítést.

De az európai horoszkóp tényleg elfajult. Talán csak az alapjaiban van némi igazság.

És ezt objektíven mondom.

2018. jún. 30. 15:06
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy túl értelmes, mi?
2018. jún. 30. 15:08
 15/26 A kérdező kommentje:
Dubitus,te arról az Egyiptomról beszélsz amit láttál filmen vagy olvastál történelemkönyvben.De sokkal több is volt ott mint fáraók meg rabszolgàk...
2018. jún. 30. 15:51
 16/26 A kérdező kommentje:

"Nem vagy túl értelmes mi?"

Hűha, igen te aztán zseni vagy, mi?

2018. jún. 30. 15:52
 17/26 anonim ***** válasza:

13.

Értem. Tehát van európai, kínai, egyiptomi stb. horoszkópok. Körbepásztázok, s megnézem, melyik megállapításai illenek legjobban rám, és amelyik a legjobban passzol, az a jó!

Ilyen alapon írhatsz - vagy mi mindannyian alkothatunk - személyre szabott, egyedi asztrológiát, az már csak elég pontos lesz!

2018. jún. 30. 15:57
 18/26 A kérdező kommentje:

Hakapeszi,az már nem horoszkóp hanem tudatosság.

Egyébként remekül rámutattál miért is olyan elcseszett az európai vallás. Mert ahhoz a kevés fennmaradt tudáshoz hozzáírogattak hozzá nem értő emberek.

2018. jún. 30. 16:28
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha már áttértél a valláshoz, melyik az 'európai vallás'?
2018. jún. 30. 18:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Igazad van, voltak még a papok!főpapok, akik a tudományt művelték, ám nem foglalkoztak közvetlen az emberekkel. Igaz, a fáraó sem.

Az ókori 'egyiptomi emberek' a földművesek, mesteremberek és a rabszolgák voltak.

Bölcsöde, óvoda, iskola nekik nuku, nem voltak szociális munkások.

2018. jún. 30. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!