A normál életben egyátalán nem tekintek az unokabátyámra pasiként, persze 5-6 éves koromban még "tetszett", minek után ő volt a játszótársam,5 év köztünk a korkülönbség. Most 19 évesen a semmiből miért álmodom azt hogy köztünk kapcsolat van?
Fogalmam nincs, hová tegyem az egészet. Álmomban mi "titkos" párkapcsolatban voltunk, csak annyira emlékszem, hogy ölelkeztünk, semmi több nem volt köztünk. De az az érzés, amit éreztem, csupa biztonság, szeretet volt. A leginkább meglepő kép, mikor találkoztunk (aznap először) és én a nyakába ugrottam, és ahogy felemelt elkezdett pörögni velem, és ahogy néztem lefelé, olyan volt mintha 5 méter magasan lennék, tudom, hogy nagyon élveztem ezt hogy ő felemelt és mindent rettentő magasról láthatok, különben félek a magasban, de itt biztonságérzetet és boldogságot éreztem.
Amúgy nincs párkapcsolatom, sem kiszemeltem, sőt kifejezetten taszítok magamtól minden ilyesmit, mert a karrierem építése lefoglalja a mindennapjaim. Mit jelenthet ez az álom, vagymiről árulkodhat?
"mert a karrierem építése lefoglalja a mindennapjaim" - 19 évesen? ez nagyon durván hangzik.
vajon mi lehet az a karrierépítés? hiszen egy húzós egyetem mellett is van az embernek ideje kapcsolatra, hisz az erőt és energiát ad. egyszerre jársz Oxfordba és a Sorbonne-ra?
valószínűleg tartom, hogy valamiért taszítod magadban a kapcsolatot és ez csak magyarázat.
és persze hiányzik, hogy legyen valaki, aki fontos, ezért álmodsz az unokabátyátddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!