Milyen könyvek vannak amik varázslási technikákat tartalmaznak, de nincs bennük sok történet, hanem inkább a mágiára koncentrál?
Figyelt kérdés
olyasmikre gondoltam, h leírják azt h az esõt hogy kell elállítani.. meg ilyesmi2013. máj. 28. 21:56
3/10 anonim válasza:
Nincsen bűvészkönyve Rodolfónak ! Gyermekkoromban az a 55 mutatvány doboz volt meg. Kb semmit sem lehett vele csinálni. Marad a henrík polter
4/10 Shai-Hulud válasza:
Szóval akkor ez nem is létezik? Jó hogy mondod, már azt hittem, hogy van ilyen.
De ha te azt mondod, akkor ezentúl nem hiszem el.
6/10 Shai-Hulud válasza:
De felfogom, hogy bóvli.
Csak te azt írtad, hogy "Nincsen bűvészkönyve Rodolfónak !"
Bátorkodtam ennek ellent mondani.
De inkább megígérem, hogy többet nem teszem, csak nyugodj meg szépen!
7/10 anonim válasza:
A garabonciás útra születni kell, ők nem könyvből tanulnak..
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Miért akarsz belepiszkálni egy természetes folyamatba? Ha vannak is ilyen könyvek, okkal vannak elzárva. Gondolj bele, ha mindenki ilyen öncélúan akarná használni.
10/10 anonim válasza:
te tegnap feltettél már hasonló kérdést!!
egyébként ha ennyire érdekel a téma, ott van madame blavatsky és carlos castaneda könyvei.csak erről szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!