Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek vagytok ti ikrek?

Milyenek vagytok ti ikrek?

Figyelt kérdés
Meséljetek magatokról, milyennek tartjátok magatokat? Írjatok kort és nemet is
2018. jan. 23. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem a szuleim ikrek, anyukam es apukam is

teljesen eltero egyenek

egy a kozos bennuk : regimodi konzervativ mindketto ami nem hiszem a horoszkopuk miatt van

2018. jan. 23. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
egyformák
2018. jan. 23. 17:14
 3/5 Metionin ***** válasza:
37%
Nyugodt, leszarom tablettán él, nem érdekli mások véleménye, nem szeret emberek között lenni, introvertált, könyvmoly, szereti az állatokat, szeret rajzolni, mindig őszinte és emiatt bunkó, kicsit önző. Kb. ennyi. Amúgy nem hiszek a horoszkópban, oké hogy sok hasonló ember van de ezt nem a születési dátumuk határozza meg.
2018. jan. 23. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kétpetéjű, nem ugyan olyan. Ha egypetéjű, ugyanolyan.
2018. jan. 23. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kiismerhetetlen. Egy pillanat alatt változik a hangulatom. Néha színészkedem, de ezzel nem megvezetni akarok másokat, csak szeretek játszani. Amúgy őszinte vagyok. Mindig azt mondom, amit gondolok. De lehet, hogy másnap már máshogy gondolom, ezért lehet, hogy kevésbé tűnök szavahihetőnek.

Nem bírok felnőni, hiába vagyok túl a harmincon.

Könnyen meggyőzhető vagyok. Vicces vagyok. Szeretek egyedül is lenni, de a jó bulikat ki nem hagynám.

Párkapcsolatban nehéz velem. A változó hangulatom miatt és a színészkedés miatt sok a dráma (amit élvezek, mert amúgy unalmas lenne). A veszekedések után könnyen megbocsájtok, nem duzzogok órákig.

2018. jan. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!