Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek csillagjegyűek! Ti is...

Ikrek csillagjegyűek! Ti is ilyenek vagytok?

Figyelt kérdés

Minden csak felületesen érdekel,mindent tudni akarok,hamar fellángolok valami iránt,de csak rövid ideig érdekel.Néha ilyen vagyok,néha olyan.Nektek nem idegesítő néha?

17/L

2011. jan. 22. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok..de már megszoktam..Vannak jó tulajdonságaim is..Az egyik például az ,hogy állandóan vidám,és örökifjú vagyok..

38/N

2011. jan. 22. 13:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesítő,mert én nem ilyen vagyok.Bár emlékszem 17 évesen hasonló voltam.Tehát a korod miatt vagy ilyen,nem a csillagjegy miatt.Huszonévesen más leszel,és harmincvalahány évesen még másabb,és így tovább...
2011. jan. 22. 13:10
 3/16 A kérdező kommentje:
:Dköszönöm.az jó:)
2011. jan. 22. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, az ikrek jegyre ez jellemző.. van tizenéves, harmincéves és ötvenéves ikrek ismerősöm, és mind felszínes (és jópofi).. És az a gáz, hogy ez a felületesség az egész életüket átszövi, nem képesek mély érzelmekre se.

Ugyebár levegő jegy.

Amúgy nem vagyok asztrob*zi, csak vannak tapasztalataim.

2011. jan. 22. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is ikrek vagyok egyedül kitartásom van nagy többi az nincs...
2011. jan. 22. 13:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez nálam is így van. Például sosem tudtam őrülten rajongani együttesekért, pedig akartam egy időben, de nem ment. Rengeteg dolog érdekel, de hamar rá tudok unni. Érdekel a csillagászat, de annyira már nem, hogy komolyabb szakirodalmakat olvassak, a főzés is, de mégsem főzök annyit, a kertészkedés, mondjuk itt még tart a fellángolás feltűnően régóta. :) A szakmámat úgy választottam, hogy gyakorlat során rájöttem, jól érzem magam a laborban. Akkor mostantól rajongok a kémiáért és kész! Ami amúgy érdekel, de nem rajongás szinten.

Az ezotériában is vannak érdekes dolgok, de semmiben nem mentem bele mélyebben.

Régebben alig bírtam végigolvasni egy könyvet, kín-szenvedés volt, mert hosszú, és nem tart ki az érdeklődésem a végéig. Ez mostanra szerencsére kezd elmúlni, egyre többet olvasok.

Szóval ez a felületesség engem is bosszant néha, de mivel kiismertem ezt a tulajdonságomat, próbálok változtatni rajta.

Azt nem tudom, hogy mennyire vagyok hangulatember, a többiek még nem szóltak érte, nekem meg nem tűnik fel.

22L

2011. jan. 22. 14:14
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

Igen ez abszolút így van, de ezek a fellángolások is kellemes érzést nyújtanak:)

Ami pedig kompenzál mindent,hogy az ikrek a legokosabb jegy :) Ez fontosabb a mély érzelmeknél :)

2011. jan. 22. 17:39
 8/16 A kérdező kommentje:

azt mondod?

amúgy tényleg van benne vmi,hogy mi vagyunk a legokosabbak! XD :P

2011. jan. 22. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Kíváncsi vagyok, hogy lehet a legokosabb jegy, ha semmiben sem mélyül el, csak felületes tudása van mindenről....
2011. jan. 22. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
első vagyok..Én nem hiszem ,hogy mi ikrek lennén a legokosabbak,hiszen pont a felületességünk miatt nem tudunk azok lenni.Inkább csak mi ikrek vagyunk azok akik sok mindenhez hozzá tudnak szólni,mert van egy általános tudása..De nem vagyunk okosabbak a vízöntőnél,mérlegnél vagy oroszlánnál.De mi vagyunk a legaranyosabbak,legkiszámíthatatlanabbak,és a legsokoldalúbbak..
2011. jan. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!