Ikrek csillagjegyűek! Ti is ilyenek vagytok?
Minden csak felületesen érdekel,mindent tudni akarok,hamar fellángolok valami iránt,de csak rövid ideig érdekel.Néha ilyen vagyok,néha olyan.Nektek nem idegesítő néha?
17/L
18:55-ös!
"a legkiszámíthatatlanabbak" Na ez igaz rátok! :) Sose lehet tudni, hogy pl odaér-e időben a megbeszélt találkozóra, vagy eléri-e a vonatot, vagy lekési-e a repülőgépet. Fontos dolgok előtt rendszeresen telefonos ébresztőt tartottam egy időben egy ikreknek! :)
Még az is jellemző az ikrekre, hogy élvezik a konfliktushelyzeteket, a versengést, azt hogy meggyőzzenek másokat akár lényegtelen dolgokról.
Ha éppen nagyon lelkesedve akarnak valamiről meggyőzni, amit nem éppen a legjobban gondolnak, szóval ha pl én tudok egy jobb megoldást, akkor kár is felemlítenem, mert a hirtelenség első idejében nem látnak nem hallanak, szóhoz hagyni nem jutnak. Esetleg némi vita után vagy ha már megtörtént az aktuális dolog, annak eredményét tapasztalva látják csak be, hogy milyen igaza volt a másiknak. Mondjuk az jó, hogy akkor belátják, csak az a baj, hogy addig nagyon sok energiámat elveszik.
Na ezt meg kell tőlük szokni (vagy megszökni :-)), mert bár némi élettapasztalat után ha odafigyelnek, kissé tudnak ebben változni, de teljesen sosem.
Amúgy az a jó bennük, hogy bárhol bármiről bármilyen mennyiségben lehet velük beszélgetni. Meg ide menni, oda menni...... :-))
Természetesen a fentiek nem minden Ikrekre igaz, csak az által jól ismertekre.
:) csunyán fogok szolni
ha szabad ha nem
keress egy fiut sex buli stb
:)
A "legokosabbsággal" én sem értek egyet. Esetleg úgy tűnhet, hogy okosak vagyunk, mert sok mindenhez hozzá tudunk szólni. De rajtam elég hamar át lehet látni ilyen téren, úgyhogy igyekszem nem erőltetni, mert az legtöbbször inkább okoskodásnak tűnik.:)
Amúgy nemrég olvastam valamit erről a 13. jegyről, ami kicsit összezilálta a többi jegyet is. Kiderült, hogy eszerint nem is Ikrek, hanem Bika vagyok, és amikor elolvastam a jegy leírását, legalább annyira illett rám az is, mint az Ikrek. Szóval annyira nem hiszek benne, de szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!