Milyen csillagjegyűek vagytok a pároddal? Jól megvagytok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 13:43
1/18 anonim válasza:
én ikrek, ő mérleg..és 4 éve egészen jól elvagyunk egymással..ellensúlyozzuk egymás rossz tulajdonságait..ő elvisel engem ha rossz napom van, és én is őt..hozzáállás kérdése az egész.
20/L
2/18 anonim válasza:
Halak-skorpió. Igazán boldogok vagyunk 4 éve.
4/18 anonim válasza:
Én ikrek a párom mérleg! Tökéletes párosítás:)
5/18 anonim válasza:
Mindketten halak vagyunk, de ennek ellenére ég és föld :) 11 éve jól megvagyunk, kisebb nagyobb vitákkal :)
6/18 anonim válasza:
Én kos (lány), ő skorpió. Ez elvileg nem jó párosítás, mert tűz és víz jegy, ennek ellenére nagyon jól megvagyunk, még sose vesztünk össze. Amúgy az aszcendens is sokat számít, főleg 30 éves kor alatt inkább az dominál, úgy hallottam.
7/18 anonim válasza:
Én kos vagyok halak aszcedenssel(L/20), a párom nyilas(F/23). Voltak hullámvölgyek, volt egy szakítás is, de egy éve gyakorlatilag zökkenőmentes a kapcsolatunk :)
8/18 anonim válasza:
En Kos(lany) a parom Rak. Nagyon jol meg vagyunk 4 eve :)
32/L
9/18 anonim válasza:
Oroszlán + nyilas. Jól kijövünk.
10/18 anonim válasza:
szűz-ikrek
4 éve boldog házasságban,most várjuk első babánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!