Milyen csillagjegyűek vagytok a pároddal? Jól megvagytok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 13:43
11/18 anonim válasza:
Én mérleg, ő bika.
Imádjuk egymást,de valamikor kijön az én elszálltságom és 2 méterrel a föld felett lebegésem és az ő földhözragadtsága. Pl. horrort már nem nézek vele, mert túl materialista és mindent megmagyaráz. Én meg szeretek mindent elhinni és beleélni magam és vele nem lehet. :D Azon kívül tökéletes minden.
21/L
12/18 anonim válasza:
Én vízöntő, férjem nyilas. 7 éve vagyunk együtt tökéletes boldogságban.
13/18 anonim válasza:
Én nyilas (18/L), párom mérleg (27).
Nem túl jó a kapcsolatunk:S Lassan úgy érzem szakítás lesz belőle :(
14/18 anonim válasza:
Én ikrek, barátom skorpió.
Minden tökéletes (:
15/18 anonim válasza:
én bak vagyok, a barátom mérleg, több mind 1 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
16/18 anonim válasza:
a barátom Szűz én pedig nyilas.:) Imádjuk egymást:)
17/18 anonim válasza:
buuuuu kiaza szegény nyilas akinek oroszlánja van? szegény ördög...meg fogjátok ölni egymást.vagy az oroszlán téged,ami valószinűbb...(tapasztalat)
18/18 anonim válasza:
Én kos (lány), Ő vízöntő. 4,5 éve nagyon boldogok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!