Milyen véleménnyel vagytok az Ikrek férfiakról?
Én Vízöntő nő vagyok, a kiszemeltem pedig Ikrek férfi. Sok helyen olvasom, hogy hűtlenek, hamar lecserélik a párjukat. Meg azt is, hogy nem félnek kalandokba bocsátkozni és jól flörtölnek.
Az illető is küldözget irányomba olyan jeleket, amik nem teljesen egyértelműek számomra, és nem tudom, hogy hagynom kellene, hogy ő "cserkésszen be", mert elég egyértelmű jelet fog adni, ha akar tőlem valamit, vagy én adjak neki valami biztató jelet, hogy lépjen.
Hát, hogy minimum ketten vannak.
A vízöntő szép szakma, de mellet jutna időd két férfira?
Én iker vagyok, és nem vagyok hűtlen, nem flörtölgetek senkivel.
Ne ez alapján válasz társat magadnak.
Rossz véleménnyel vagyok róluk :), mert én nagyon nem illek hozzájuk, nem megy velük az együttélés számomra.
Na jó, csak arról vagyok rossz véleménnyel, akit ismerek, de az is biztos, hogy a többi ikrekkel is óvatos vagyok.
Ez persze nem azt jelenti, hogy hozzád nem passzolnának. Én nyilas vagyok és hogy ez oka-e, nem tudom, de számomra rémes egy ikrek társ. Lehet hogy neked, vízöntőnek meg pon tő az ideális! Ráadásul a vízöntő is levegő-jegy, mint az ikrek, szóval könnyen lehet, hogy összeilletek!
Annyit, mint pozitívum elmondhatok, hogy szórakoztató alakok az ikrek, és nem rosszindulatúak. Nekem igazából a mindennapi együttlét nem jó velük, nekem mást egy férfi-nő kapcsolat, mint amire egy ikrek pasi vágyik, és ennyi.
Van egy haverom, az foglalt csaj után mászkál, akinek meg tetszik is a dolog. Az se zavarja h részegen egy másik csajjal smárolt és látta.
Szerintem 1-2 szex lesz belőle, aztán dobja. Másra úgyse jó a nő.
Ha az én csajom volna, többet hozzá nem nyúlnék, de a haverommal is "eldumálgatnék".....
Egy másik haverom meg normális.
Mindkettő Ikrek, szóval.....
megbízhatatlan, kétszínű, megbízhatatlan, nem lehet rá számítani, csak beszél, de nem cselekszik. Igazából a saját apámról írtam egy rövid jellemzést, és ezektől a tulajdonságaitól falnak megyek. Ja és ha belemerül, nem hagy szóhoz jutni. Gyerekként miatta nem volt soha biztos hátterem, mindig máshol laktunk.
De a vízöntővel összeillik
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nekem az a tapasztalatom az adott illetővel kapcsolatban, hogy elég nehéz kiismerni. Kicsit olyan, mint, aki szereti egyszerre több nőnek csapni a szelet, ezért elég bizonytalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!